perjantai 13. marraskuuta 2009

Maivaa

Koirat (paitsi Lisa) eivät erityisemmin välitä maivasta, sen huomasin nyt. Silakkafileet soseena upposi vähän paremmin. Lisa meni juuri vähän avittamaan Rommia syömäpuuhissa, samalta kupilta söivät ennenkuin hoksasin komentaa Lisan pois. :D Rommi vähän väliä nostaa pään kupiltaan minuun päin ja katselee korvat taakse käännettyinä ja pää matalalla, aivan kuin kysyäkseen, että oletko tosissasi?

Maivan kun laittaa tehosekoittimeen veden ja öljyn kera höystettynä on tuloksena sementtimassan näköistä harmaata soosia. Nami. Testasin kokonaistakin kalaa, Lisaa oli alkaa hieromaan itseään siihen, että niin hyvän hajuista.

Foxy on nyt syönyt jopa kolmasosan omasta annoksestaan. Ja sitten se murisee lähestyville koirille. Nyt se istuu siinä kuppinsa edessä vahtimassa ja Rommi sen takana.

Koirat sai ruoan vähän myöhään tänään. Olen toiminut kaikessa vähän hitaasti... Huomenna lähdetään Foxyn kanssa kisaamaan, koko päivä siinä menee kun kolme starttia on ripoteltu nätisti klo 11.30 - 17.40 välille. Minulla kun menee paikat kipeiksi jo omissa treeneissä seisomisesta niin saa nähdä kuinka huomenna käy! No, pitää välillä tulla käymään kotona varmaan.

Eilen harjoiteltiin Foxyn kanssa vielä puomia ja keppejä ja aata. Vähän huolettaa Aan kontaktien kanssa jos totta puhutaan, kun niitä ei olla tosiaan treenattu oikeastaan koko kesänä - hyvin vähän. Ja kun Foxylla varmasti riittää sitä vauhtia nyt. En osaa sanoa, että pitäisikö varmistella vai mitä pitäisi tehdä.

1 kommentti:

  1. Onnea kisaan! Toivottavasti ehin näkeen teän ratoja kun olne toimistos töissä lauantain.

    VastaaPoista