keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Ei vielä... :/

Foxy on läähätellyt, tärissyt ja välillä vähän petaillut - koko yön. Esa nukkui sen kanssa töihin lähtöön, eli vartin yli neljään asti asti tulevassa pentuhuoneessa, lähti itse töihin ja toi Foxyn sitten minun kanssa nukkumaan. Se ei kuitenkaan ollut aivan niin rauhallinen kuin vaaditaan, että Ilse ei reagoisi siihen, joten siirryttiin itkuhälyttimen kanssa takaisin pentuhuoneeseen ja Ilse sai jäädä nukkumaan rauhassa.

Koetin siinä sitten vajaan tunnin verran nukuskella ja ehkä vähän torkahtelinkin. Sitten lähdin alakertaan hakemaan kaikki mahdolliset ja mahdottomat tavarat pentulaatikon reunalle ja lueskelin muistiinpanoja sekä kirjoittelin uusia. Mietin välillä, että voisi alkaa aamupalalle tai nukkumaan. Vähän yli kuuden sitten tuumasin alkaa nukkumaan ja me nukuttiinkin siiheksi kun Ilse alkoi herättelemään. Foxy tosin varmaan aika paljon huonommin.

Nyt kello on 08.40, jep, ruotsin aikaa siis :) Muut koirat on pihalla, Foxy kävi kakalla ja pissillä. Petailee tuossa sohvalla ja on levoton. Läähättää. Lämmöt eivät ole enää nousseet yli 37 vaan pysyy melko tasaisesti 36.4 asteessa... :/

4 kommenttia:

  1. Heippa! Tosi jännää, rapsutuksia Foxille!! Toivottavasti kaikki nyt menee hyvin ensikertalaisella
    Terkuin pentukuumeinen Anne

    VastaaPoista
  2. Anne: Toivotaan niin! :) Fóxy tuntuu kyllä suhtautuvan tilanteeseen sen suomalla rauhallisuudella, hienosti jakselee siis! Onneksi synnytys on jo näin lähellä, että minäkin ensikertalaisena saan naapurista apuja heti kun tarvitaan, nyt ei enää voi venyä viikonloppuun asti :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä! Uutisia ja pentujen tuoksua odotellaan :o)
    t. Marja-Leena, Roosa ja Rocky

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä teille sinne! Hyvin se menee, Foxy on varmasti luonnonlahjakkuus tässä touhussa! Toivottavasti kohta alkaa tapahtua.

    VastaaPoista