maanantai 13. syyskuuta 2010

Video korjattu

Edellisen kirjoituksen toinen video ei ollut kopioitunut ihan oikein, korjasin nyt koodia ja näkyy siis tällä kertaa. Ylempi video on se uusi, viimeviikkoinen kuitenkin sekin vain.

Simmukat ei ole nappuloilla vieläkään auenneet, mutta vähän niin kuin ehkä siristelemään päin ;) Painot oli viikonloppuna nousseet taas n. 100g kumpaisellakin, oltiin itse Esan kanssa juhlistamassa häitä, mutta hyvin oli pentuiloilla mennyt. Foxy vain ei ollut toisena päivänä syönyt ihan niin hyvin, sitä on vähän muutenkin tarvinnut toisinaan vahtia, että kaikki ruokaa tai edes jotain menee alas. Se olisi jo kovasti innokkaana pihalla leikkimässä pallolla, eikä se aina oikein jaksaisi vaan löhötä pentuhuoneessakaan - muukin elämä kiinnostaisi!

Olen pitänyt siivouspäivää, en siivonnut ennen reissuun lähtöä ja jotenkin aina kotiin palatessa kaikki näyttää vielä sotkuisemmalta kuin lähtiessä. Remontin keskellä sitä vielä tottuu mitä erikoisimpiin tavaraläjiin, vaikka niillä oikeasti olisi jo omakin paikka, että ne läjät saavat olla vaikka kuinka kauan nautiskelemassa aitiopaikoistaan esim. ruokapöydällä tai eteisenlattialla ennenkuin itse edes tajuaa, ettei nämä tähän kuulu ja ne voisi oikeasti siirtää poiskin. Enkä kaiken tämän remonttisotkun keskellä ole yleensäkään kovin hyvä taloudenhoitajakaan...

Tarkoituksena vielä leipasta vähän jotain. Illalla tulee vieraita... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti