maanantai 6. syyskuuta 2010

Treeniä

Lisan kanssa keppiharkkaa ja vähän etenemistäkin. Se on edelleen enempi käteen tulevaa tyyppiä, vaikka hakee kyllä jo melko hyvin itsekin esteitä. Vauhti on kova, joten minulla on todellakin tekemistä mukana pysymisen kanssa... Meillä olisi tänään seuran omat epikset, haluaisin osallistua ainakin mölliradalle, joka on ilman keinua ja keppejä, rengaskin taitaa puuttua, vaikka se saisikin jo olla mukana.

Vieraalla keinulla varsinkin Lisa saattaa jättää keinuttelut kesken ja eilen se kotonakin vain hyppäsi pois, ei mennyt loppuun asti vaikka ehtikin koskea kontaktiin ja odottaa että keinu laskeutuu maahan asti, mutta keinua siis saadaan harkata edelleen...

Kepit on nyt kujalla, n. 15-25cm välillä, keskeltä vähän tiuhempi ja päädyistä enempi auki ja näitä ollaan nyt harkattu pari päivää vasta. Jospas saataisiin ne johonkin kuntoon ennen lumen tuloa.

Rommin kanssakin tuumasin eilen vähän puuhastella. Se kun noutaa ja etsii mielellään, ajattelin, että esine haku omassa pihassa voisi olla hauskaa :) Ja teoriassa Rommi varmasti nauttisikin siitä. Noh, pihalla oli ensinnäkin jalkapallo, jota se kuljetteli tovin. Näytin, että minulla on pikkupallo ja se tuli heti luokse ja jätti jalkapallon pois. Pyysin sen perusasentoon ja poistuin jättämään esineet muutaman metrin päähän. Palasin ja annoin luvan hakea. Se lähti innokkaasti, otti yhden toviksi suuhunsakin, mutta tiputti heti. Etsi jonkun aikaa hyvin tohkeissaan, mutta taisipa olla väläyttämäni pallo enää mielessä. Lopulta se palasi minun luokse ja haki taakseni jättämänsä jalkapallon ja palkkasi itsensä sillä.... Että hyvin meni.

Laitoin jalkapallon piiloon ja koetin uudestaan. Noh, treenistä nyt ei kuitenkaan enää tullut mitään, vaikka välillä koetin helpottaakin, (vain yksi esine ihan lähelle) se otti muutaman kerran esineen suuhunta, muttei tuonut sitä minulle. Selvästi se etsi koko ajan vain palloa. Heittelin sitten lopulta jonkin aikaa Rommille pihalla palloa, otin sen avulla seuraamista ja paikalla oloa. Häiriöitäkin oli vähän, kun aitauksessa olivat K&P:n Kisu ja Kerttu, mutta näille meidän koirat enää harvoin haukkuvat isolla pihalla ollessaan, koska heillä on yleensä silloin hauskempaakin tekemistä, olla meidän kanssa. Omassa aitauksessaan kyllä räksyttävät liiankin kanssa.

No, ajattelin, että jos tässä joku päivä kokeilisin uudestaan, ilman yhtään palloa näköpiirissä ja palkkana vain ruoka. Kyllä sen pitäisi onnistua ja tärkeintä on, että Rommi nauttisi ja hoksaisi, että se on paljon hauskempaa emännän kanssa. Sille kun on yleensä vain kovin tärkeää saada kaikki tänne nyt heti ja mieluiten vähän vielä taistella loppu tuloksesta. ;)

Ja vielä juttua pentulaatikon palperoistakin :) Foxy on alkanut taas tosiaan väläyttelemään hymyjään ja heiluttelemaan häntäänsä. Eilen se jopa osoitti kiinnostusta pallon perään ja potkaisin sille sitä kerran :) Valkoinen pentu kasvaa vuorokaudessa 40g, värikkäämpi taas n. 30g. Valkoinen on siis tämän yön aikana tuplannut painonsa, musta ei aivan vielä. Ikää nappuloilla on illalla 5vrk. Mustis on pari kertaa jo kiipeillyt kopan reunan yli jolla korkeutta reilut 5cm. Piti laittaa vähän pahvin suikaleella sitä korkeammaksi.. :)

Ensin lähtöpaino, sitten paino tällä hetkellä:

Mustav. 185g --> 354g
Valk. 177g --> 380g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti