sunnuntai 11. syyskuuta 2011

The Happy Family


Puppies on a supper :) The parents are just a pair of vultures waiting for their turn (or my eye to falter) to eat the remainers. Jore also loves to play with the kids, especially him and "Lisa Junior - The Princessa" go very well together :)

The gang is starting to dominate the whole house by this time, first it was just the kitchen. Unfortunately I have to restrain the free periods to some degree, as I don't have enough hands and eyes to control Ilse, if I'm bound else where - that is, to take care of Ossi. So the mornings and evenings the puppies get to go around as much as they want and it's also quiet enough, when Ilse is in bed, to let Jore to play with them too. Otherwise it gets easily very, very noisy and some what dangerous too. At daytime they get to go out once a day and maybe next week when Esa is home normally again, we could start practicing some peeing and pooing out, too :) Now it's a big poo circus everytime after the meal, me going with a baby in another hand and a toilet roll in the other. Oh crap.

But it's actually quite a lovely litter this one, too. I have made some new notions on their characters by now and also some physical notions, but of those I shall write later about. Now it's just too late.

---

Pennut ovat vallanneet koko alakerran, pelkän keittiön lisäksi. :) Rohkeasti ne kulkevatkin ympäriinsä, nukahtelevatkin jo melko lupsakasti minne sattuu, useimmiten kuitenkin omaan petiin. Vapaanaoloaikoja vain on vähän rajoitettu, koska minulla ei riitä kädet eikä tarkkaavaisuus vahtimaan Ilseä pentujen kanssa, vaikka se niitä kovasti tahtoo hoitaakin - tai juuri siitä syystä. Se kun ei ole vielä edes kahta vuotta, joten hoitaminen on aina vähän mitä sattuu... Hyvin on mennyt kuitenkin tähän asti, ilman vahinkoja. Jore leikittäisi pentuja mielellään myös, mutta Ilse ja Jore yhdessä on hyvinkin vaarallinen yhdistelmä, Ilse pitää ääntä ja Jore villiintyy ja Ilse alkaa ottaa Joresta mallia leikkiessään pentujen kanssa, huh huh! :P

Ulkona ollaan käyty kerran päivään, ehkäpä kun Esalla alkaa taas lauantaina normaalit työajat ja viikonloppu on vapaata, voitaisiin alkaa jo vähän harjoitella enempi uloskulkemista, myös pissailun ja kakkailun merkeissä. Nyt kun jokaisen aterian jälkeen kuljetaan pitkin taloa vessapaperirulla kädessä keräämässä liimaisia kakkoja lattiasta, yök. Ne kun ei tosiaan ole mitään luumurukakkoja, kuten näillä vanhemmilla.

Näin iltaisin ja aamuisin täällä sitten voidaan olla ihan vapaasti pentuillen. Foxy ei niin pennuista välitä, Lisakin lähinnä enää vahtaa pentujen ruoka-astioita, ahne kun on, ja välillä komentaa Jorea, jos se meinaa villiintyä aivan. Syöttämispuuhissa Lisa ei oikein enää viihdy, kerran päivään olen kunnolla laittanut sen vielä ruokkimaan pentunsa, ettei kehitä nisätulehdusta pakkautuneen maidon takia, koska sitä tulee vielä reilusti ja nisät ovat tosi lämpimät ja punaiset.

Viikon päästä meillä on pentuetestikin sitten, hauskaa :) Ja sitä ennen me käydään Foxyn kanssa starttamassa radalla ekan kerran seitsemään kuukauteen...!

1 kommentti:

  1. Voi että, kirjotin pitkän kommentin, mut en sit voinu postata sitä, sanoopi et ei ole oikeuksia katsella tätä sivua tms..onkohan muilla ollut samoja ongelmia.
    Mut kiitoksia ihanista videoista ja uskomatonta et jaksat näin tiheään postailla. Muistahan aina välillä levätä ja ladata akkuja!

    VastaaPoista