sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Ihanat tulokset ja yksilökuvat

Helpotuksen huokaus, kivi sydämeltä ja niin edelleen :) Kävimme eilen Rovaniemellä silmäpeilauksessa koko porukalla ja lisänä vielä naapurin Jupe ja kaikilla silmät todettiin terveiksi. Lisalta ja Jorelta tarkistettiin myös polvet ja tiukat olivat, joten ihanaa. Lääkärinä oli Pekka Sarkanen.

Harmillista on se, ettei Foxy ole voinut käydä samalla lääkärillä aina, vaan kaikkina kolmena kertana lääkärinä on ollut eri henkilö. Pekka löysi Foxylta jonkinlaista samentumaa "läpi/ympäri asti" (Esaa mukaellen), mutta tuumasi tähän, että se on täysin vaaratonta, eikä siis merkki alkavasta sairaudesta tms. Se vain, ettei sellaista ole ennen tutkimuksissa löytynyt, joten valitettavasti olen varmasti huolesta soikeana ennen seuraavaa tarkastusta, vaikka lääkäri tätä nyt kuvailikin vaarattomaksi. Paikalla oli myös harjoitteleva lääkäri, niin kuin toissa keväänäkin Foxyn tarkastuttaessamme, joten lausunnot on tulleet tavallaan tuplana. No, nyt mennään sillä ettei ole mitään ja karistetaan murheelliset ajatukset. Seuraavalla kerralla varmasti taas selviää enemmän. Samentumahan voisi tarkoittaa myös orastavaa kaihia tai se on voinut tulla esim. silmään kohdistuneen "trauman" yhteydessä ja Foxy on myös saanut "silmäänsä" tapellessaan Lisan kanssa, mutta turhiapa näitä arvailemaan.

Ilahduttavaa oli myös se, että stressin uupuessa Jore osasi olla ihan ihmisiksi lääkärissä, ei purrannut eikä murrannut eikä ennen kaikkea yrittänyt näykkiä. Jotta oli hieno poika :) Itsehän istuin kaikkien toimitusten ajan autossa hoitamassa Ossia, Esa käytti koirat lääkärissä. Joreakin ollaan koetettu kuvata noin synttäreiden kunniaksi.






































Pentulaatikkokin on nyt isompi, vähän eri järjestelyt on pitänyt olla tämän isomman pentueen kanssa kuin Foxyn kahden palleron kanssa.














































































Tänään otimme yksilökuvat myös pennuista, 4-viikon täyttymisen kunniaksi. Vähän taas hoppuilen, mutta seuraavat viikot ovat Esalla niin hektisiä töissä, että en varmastikaan saa hänestä kuvausapua kuin seuraavan kerran pentujen ollessa jo 6-viikkoisia ja siihen on ihan liian pitkä aika! Kuvat eivät ehkä ole kummoisia, mutta ei se ole tehnyt pennuista vähemmän suloisia silti :)

Witty Fox ?Baci e Abbracci? (1. tyttö)





































Witty Fox ?Bella e Unica? (2. tyttö)




































Witty Fox Bambino (1. poika)





































Witty Fox Bandito Bianco (2. poika)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti