torstai 22. syyskuuta 2011

Mistä on pienet terrierit tehty

Luulisi, että tuollainen myräkkä lannistaisi kenet tahansa, mutta ei vain! Kävin tänään reippaana treeneissä, tosin ainokaisena ja vedin vielä omat treenini, mutta koira sai jumppaa ja minä revähytin jonkin lihaksen olemattoman lämmittelyn seurauksena, kun koira sinkosi ja koetin pysyä perässä pyrähtelemällä ihan liikaa. Foxylla oli vauhtia, Heidi sai kokeilla sen kanssa sinkoilua kaverina :)

Pennut eivät lannistu säästä myöskään, vaikka toisin voisi luulla! Jore-iskä antaa hyvää mallia miten myrskyssä mennään, tuulispäänä siis, satoi tai paistoi! Pennut seuraavat orjallisesti perässä viis välittämättä tuiverruksesta ja piiskaavasta sateesta, kylmä taitaa mennä luihin ensimmäisenä, eikä me kovin pitkiä pyrähdyksiä tosiaan ulkona voidakaan nyt tehdä. Mutta hauska tietää, että samasta aineesta on nämä pikku terrierit tehty kuin isänsäkin :) Lisallahan meni kauan sisäsiistiksi oppiessa, koska se vihasi lunta, kylmää ja pakkasta ja valitettavasti tuli meille tammikuun lopussa... Näistä ohut turkkisinkin, eli Prinsessa kulkee häntä pystyssä, juoksee ja villeillee siinä missä muutkin :) Ulos osataan myös reippaasti tehdä jo pissiä ja kakkaa - tosin ihan siinä missä vielä sisällekin.

Tuossa ne nyt taas pistää Ilsen leluja solmuun ja mattoja rullalle, vaikkei niitä ole kuin yksi eikä se mene rullalle. Lisa paimentaa Jorea ja Foxy nukkuu... Jospa joku pennuista vielä tulisi isoäitiinsäkin! Alla pennut ottavat rennosti päiväunia - prinsessa ehti valitettavasti juuri herätä, vähän ennen sekin rellotteli niin auvoisasti muiden tapaan!

1 kommentti:

  1. Tässä on jo ehtinyt tulla ikävä pikku vattutassuja :) pitää vielä ehtiä ihastelemaan kaikkia ennenkuin sitten lopullisesti haetaan pikku neiti meille. Maan mainio kuva taas pennuista!!

    VastaaPoista