maanantai 26. syyskuuta 2011

Reissusta palattu

Viikonloppu vierähti mukavasti Sotkamossa. Lisa luonnollisesti pentuineen jäivät Kaija-mummun hoiviin, mutta Foxy & Jore pääsivät mukaan ja kyllähän ne nauttivatkin. :) Talosta kun löytyy tennispalloja vähän joka nurkasta, joita sitten saikin olla Foxylta takavarikoimassa vähän väliä. Ei se niin niiden kanssa villiintynyt, mutta tuijotuskisa pallon kanssa, kun odotetaan eikö joku voisi vähän haastaa, ei pidemmän päälle tee pikkuterriereille hyvääkään... Lenkillekin pääsi päivän aikana moneen otteeseen ja kerranpa Esan kanssa livahdettiin ihan yhdessäkin ilman lapsia samoilemaan Hiukan harjuille ja se olikin ihanata. Kamera oli laukussa kyllä, mutta mihinkään en sitä mukaan ottanut... että tähänkö tässä on menty??

Jorelle vieraiden hulina ja väen paljous teki hyvää. Se kyllä vahtimalla vahti kaikki sisääntulijat ja siinä sai olla tarkkana ja pistää sitä välillä vähän syrjemmälle riekkumasta, johon kyllä riitti ihan äänen käyttö. Isomummun tullessa kylään villimies laitettiin kylläkin häkkiin. Kerran todistin sen myös murisevan unipaikkaan silittemään tulleelle. Mutta ihan kohtuudella tosiaan selvittiin ja Jore erityisesti nautti kyllä silmin nähden tästä tervetulleesta muutoksesta arjen raadantaan ;)

Foxyn kanssa meillä on viikonlopulle tulossa kisat. Sunnuntaina aamulla klo 9 startataan mini 3 radalla. Tarkoittaa siis sitä, että sängystä täytyy nousta ylös neljän aikoihin omaa aikaa... hohhoi.

Pennuista olisin tahtonut jo moneen otteeseen ottaa seisontaakuvaa sun muuta muttei aika tai kaverit riitä. Pistinkin sitten videotoiminnan pyörimään ja sain aikaiseksi seuraavaa. Kehut tuli hyvin hiljaa, kun Ossi nukkui aivan vieressä :):

1 kommentti:

  1. Kätevä tuo videointi, siinähän näkee myös ihan yhtä hyvin kuinkuvasta, nätisti pysyivät paikoillaan :) Huomasi kyllä eron kun kinkku tuli kehiin ;) Kiitos tästä illasta, mukavaa kuten aina! Kohta nähään taas!

    VastaaPoista