lauantai 17. syyskuuta 2011

Tornion kisat 17.9.2011 *MUOKATTU*

No nyt on "ekat" kisat takana :) Kaksi rataa ja kaksi tulosta, jipii!!! Meillä kun on aika kaunis rivi lähinnä hylsyjä kolmosluokista, vain yksi 10 tulos. Tänään siis molemmilta radoilta vitonen, putki-Aan takia kontaktivirhe Aalta (joo, kaikkea muuta kuin pätevät nuo meidän juoksukontaktit Aalla, ei toimi läheskään kaikissa olosuhteissa) ja toiselta radalta sitten okserilta alas niin rajusti että koira juoksi rima jaloissaan useamman metrin, kulma olikin vaikea ja sitä valmiiksi jo kauhistelin.

Mutta erityisesti C-rata, ensimmäinen siis, oli oikein jouhevaa menoa, vaikka vähän luulenkin että aika olisi voinut olla parempi, tuomarina Henri Luomala. Toisella radalla tapojeni vastaisesti valssailin reippaasti ja vähän joka väliin, mutta ne eivät olleet niin luontevia ne valssit ja väärin ajoitettuja - tietenkin! Tämä D-rata olisi kiva tehdä joskus toistamiseen uudestaan, sen verran siinä oli haastetta saada valssit toimimaan sujuvasti. Tuomarina sillä Minna Väyrynen.

D-rata

Oltiin liikkeellä koko perheen voimin, kohtuu kivuttomasti meni ;) Seurakaverit jäivät sinne vielä kisaamaan joukkuepiirinmestaruuksista, yksilöissä ei käsittääkseni menestystä tullut.

LISÄYS!!

Anne ja Iines voittivat Piirinmestaruus kultaa yhdessä!! Luin juuri tuloksista, niin hienoa!! Meidän Aapon sijaisäiskä siis :') HURJAN PALJON ONNEA!!!!!!

Tulokset löytyy täältä.

Mekin oltiin siis Foxyn kanssa sijalla 5. :) Tulosta ei kuitenkaan lasketa, kun asutaan Ruotsissa, mutta olipa hauska, että olivat laskeneet ulkopuolistenkin yhteistulokset listaan mukaan. Meidän ekat arvokisa tulokset siis, epäviralliset tosin, mutta siltikki! :)

Ja vielä lisää!! ARCTICin Mini-joukkue otti PM-kultaa!! UPEAA! Onnittelut myös heille :)

2 kommenttia:

  1. Hienosti kyllä veditte ekat kisat mammaloman jälkeen!! Tuo oxeri kyllä oli semmonen paikka että monella rapsahti rima alas, hirveen pitkän näkönen minusta mineille oli :(

    VastaaPoista
  2. Kyllä, hieno sijoitus ja sitäpaitsi tehän olitte minien nopein koirakko, ja vielä kaikenlisäks tauon jälkeen, loistavaa, paljon onnea!!! Terkuin
    Anne

    VastaaPoista