sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Väsyneet

Pitkä ja väsyttävä viikonloppu takana, flunssakin tehnee tuloaan. Alan tänään muokkailemaan ääretöntä määrää videomateriaalia koulutuksesta, joten en tosiaan jaksa niitä julkaista vielä tänään, vaikka eilen niin arvelinkin tekeväni.

Manu oli tänään oikein hieno poika. Kerran se ehti sekoamaan kun Carina ja Svea treenasivat kentän laidalla odottaessamme omaa vuoroamme, se siis aloitti louskuttamaan päättömänä joko Carinan äänen suuntaan tahi minulle, ja mentiinkin sermin taakse piileskelemään ja odottamaan tilanteen rauhoittumista. Se rauhoittui vasta, kun C:tä ei enää kuulunut. Mutta sepä olikin oikeastaan ainoa kerta :)

Omassa treenissään Manu keskittyi superisti ja teki töitä hyvin, saatiin Vapulta kovasti kehuja ja mukava treeniresepti jatkohyppyjä varten aina tammikuulle asti. Aika jännää :) Nyt siis kerran viikossa ainakin hyppytekniikkaa tiedossa!

Mutta hienosti  Manu jaksoi, vaikka loppua kohden väsymys alkoi jo keskittymisessä hieman näkymään (pään vilkuiluna ennen lähtölupaa) ja ihan hyvin minäkin jaksoin, vaikka kun olin päättänyt tempoilla hihnassakulkemisen kanssa koko viikonlopun, niin siinäpä sitä sitten olikin jaksamista :/ Mutta ei se mitään, hyvä kun jaksoin ja loppua kohti paremmin. Vaikkakin todennäköisesti vaan siksi, että väsytti jo niin kovin, siis Manua, ettei se enää jaksanut niin innokkaasti nelistää aina hallille päin kuljettaessa.

Ei vielä pahemmin yritettykään Manun kanssa katsella muiden suorituksia, meille riitti, että pysyttiin piilossa ja kuultiin kun muut suoritti. Paitsi Carina ja Svea - sitä ei vaan vielä kestä! :) Jatkossa siis tottistellaan ja hyppistellään Team C&Sveen kanssa, joten kyllä se siitä joskus siedättyy, varmasti!! Tänäänkin meni jo niin hyvin. Ja hieno poika hyppää siis niin hienosti, ai että. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti