sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Foxyn arvostelu - Kritik

Nyt tuli neitokainen kotiin ja arvostelu mukana. Todella hieno arvostelu kertakaikkiaan!! Mutta kuten ehdin ennen näyttelyä lukeakin, Vigdis kiinnittää erityistä huomiota liikkeisiin ja eilen ei Foxylla ole etuliikkeet olleet kunnossa. Valitettavasti vain en saa arvostelussa selvää kirjoituksesta juuri etuliikkeistä puhuttaessa, mutta arvelisin, että sana voisi olla "påverka". Arvostelu kuuluu siis näin:

Domaren Vigdis Nymark, Norway, Foxy fick EH 1

Mycket god typ, gott skuret huvud, prima överlinje i kroppen, god underlinje, välvinklade baken, något stel överarm o därför påverkar?? i rörelserna i fram, goda bakben o rörelser, god pälskvalitet, gott temperament.

Suomeksi:

Erittäin hyvää tyyppiä, hyvin muotoutunut pää, erinomainen (priima) ylälinja, hyvä alalinja, hyvin kulmautunut takaosa, jokseenkin jäykkä olkavarsi joka vaikuttaa etuliikkeisiin, hyvät takajalat ja liikkeet, hyvä turkin laatu, hyvä luonne.

:D Olen niin iloinen priimasta ylälinjasta, kun olen sen saanut trimmattua niin nätiksi ja toki Foxylla on tällä hetkellä erinomainen lihaskuntokin. Hierojatkin on huomauttaneet Foxyn jäykistä olkavarsista, sillä esimerkiksi ei meinaa nahka oikein irrota sään kohdalta, kun se on jotenkin niin tiukka, ollut aina. Säännöllisellä hieronnalla olkavarrenkin kyllä varmasti saisi ainakin kohtuullisen hyvin liikkuvaksi. Mutta yllättävän hyvä arvostelu ja olen siihen ja Foxyyn tietenkin oikein tyytyväinen. :) Harmi kun ei ole kuvia mistä laittaa.

1 kommentti: