sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Grooming For The Show

Myöhään aloitettu näyttelytrimmaus tuottaa hyvin hitaasti tulosta.... Foxyn turkki on ehtinyt taas venähtää ja pölähtää semmoiseksi törröturkiksi, että huhheijjaa! Lisäksi olen nykyisin niin raihnainen (9kg "vauvan" kantelusta, kun se ei vieläkään liiku!) että selkä ei kestä lattialla tai penkillä kyykkimistä kuin tovin kerrallaan. Ja meillä kun ei vieläkään ole trimmauspöytää. Olin niin ajatellut koettaa tehdä Foxysta nätin tällä kertaa, pilkuista niin välittämättä. En tiedä mitä täti Vigdis tykkää pilkuista, toivottavasti hyvää, heh. ;)

Rovaniemen näyttely on ensiviikon lauantaina, meille sattui numero 381 ja parsoneita sinne on ilmoittautunut 16kpl. Vigdis ei ole tietääkseni Suomessa ennen tuomaroinut, ainakaan aivan viimevuosina, kerran Ruotsissa kahta parsonia ja Norjassa ainakin pari kertaa. Norjassa vaan on niin nätit parsonit muutenkin, etten minä oikein osaa arvioida, että millaisesta tyypistä Vigdis tykkää, mutta olen kuullut kyllä, että arvostaa hyvin liikkuvia, hyvän rakenteen omaavia koiria, joten jospas ne pi(l)kkuseikat jäisivät toisarvoisiksi arvostellessa. :)

Mukava päästä taas näyttelyyn, muistelin jo, että viimeksi oltiin Kemissä, mutta olihan meillä täällä oma ryhmis silloin talvella, josta Foxy sai Eh:n ja Lisa hylätyn. Torniossa tuomaroineelle Hagströmille veisin kuitenkin mielelläni koirani uudemmankin kerran.

We are going to a dog show with Foxy next saturday. I guess Lisa will be coming along, just to see not all dog happenings require sound checking on her behalf. She makes awful noise in the agility field, as a mere bystander. :P

I've tried to get Foxy in show shape and it seems an endless job, as she's already managed to grow a thick and furry coat around her. I suppose it rather nice for her to get rid of it too, as summer is here, after all.

It so seems, that we won't get a chance to go to another agility competition this year, as Foxy has not yet started her heat and there are no games near here this month, or even the next, or then we just don't have the possibility to go. So it'll be a looooong break AGAIN, just as we have got the hang of it after the previous break... But what can you do. At least we can practice little here on our own field.

3 kommenttia:

  1. Älä välitä noista pilkuista, Roosallakin pilkkuja näkyy tällä hetkellä, no hätä :o)
    Näyttelynumeroista vielä, Foxylla on siis 381. Roosalla on nro 383 valioluokassa.
    Eikö Lisa tule kehään?
    Nähdään lauantaina :o)

    VastaaPoista
  2. Ei siitä kanniskelusta pääse irti, vaikka ne oppii liikkumaan. Välillä on pakko napata syliin, kun ei kehtaa kädestä roikottaa.;) Ja välillä on halipula jne. Parhaillaan välillä 14-kiloinen (sätkivä) poika toisessa kainalossa ja toisessa kädessä kaksi painavaa ostoskassia. Kyllä äidin täytyy olla riski!
    Nähdään Rovaniemellä! On niitä pilkkuja Niitilläkin, että arvon naisväki on siis kovin pilkullista sakkia.;)

    VastaaPoista
  3. Marja: Ei tule Lisa kehään... sille kun saadaan joskus se H (agivalioitumista varten ;)) niin se riittää meille :) Lisa säästyy sertien keräämiseltä ihan tyystin! Onni sekin!! :D

    Anne: Ei kuulosta kovin lohdulliselta! :P Mutta kylläpä nuo lihakset tuosta vähä kerrallaan karttuu, että hommatkin helpottuisi... tosin tyttö kasvaa vielä kovempaa tahtia!

    VastaaPoista