torstai 17. kesäkuuta 2010

Kesäinen päivä

Saarella saadaan usein nauttia aurinkoisista, joskin hieman tuulisista päivistä. Tänään sain jopa aikaiseksi otettua kuvia koiruleista. Lukas oli meidän seurana pihalla, joten Rommi sai olla sisällä jäytämässä aamuista luutaan. Siitäkin pitäisi ottaa kuvia nyt, kun karva olisi ihan oikeassa näyttelytrimmissä kerrankin. :)











































































































































2 kommenttia:

  1. Ai että kyllä sun kelpaa tuollaisessa maisemassa olla. Kyllä on muuten Foxy nätti tyttö. Toi sivusta otettu kuva on upea, hän näyttää kyllä tosi hyvärakenteiselta koiralta. Sulla on aika mainio lähtökohta kasvatukselle ;). Niin eikä se Lisakaan mitenkään kalpene Foxyn rinnalla. Upeita molemmat.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaisa :) Nyt kun on päässyt tuosta ulkomuoto-kompleksista ja antanut kevyiden korvien sun muiden olla mitä on ja alkanut kunnolla ajatella luonteenpiirteitä ja käyttöominaisuuksia, niin niiden parissa meneekin sitten loppuelämä pohdiskellessa, onko lähtökohta kasvatukselle se oikea... :P Mutta olen sitten koittanut ajatella niin, että koska parson on meille se oikea rotu ja Foxy ehdottomasti on meille se oikea yksilö, niin täytyyhän sen sitten kelvata muillekin! ;) ;)

    VastaaPoista