sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Hyppyradat Vantaalla

:D :D :D

Kyllä SM-kisoissa olisi saanut katsella koko rahan edestä! Maksien hyppyrata on aivan huippu (siis karmea varmaan niille jotka siellä ovat) ja minien rata toooooodella vaikea myös! Tämä on sitten näkynyt tuloksissa, kun hylkyprosentit hipoo pilviä ja makseissa ollaan johdossa ajalla -2,83 ja seuraava onkin sitten jo yliaikaa! Mineissa sama juttu, rata vain ei ole aivan niin "hauska" kuin makseilla jossa koiran annetaan ensin päästellä niin hanat auki kuin vaan mahdollista ja sen jälkeen alkaa kieputus. Mineissä taas monen retki on mahtanut päättyä heti ensimmäisten neljän esteen aikana tai 7 viimeistään :P Kylläpä näistä taas riittää ideoita omiin treeneihin. Medien kärki on melkolailla perinteisen näköinen :)

Voi kunpa olisin ollut paikalla!!!

Hurjasti tsemppiä agiradalle sitten, toivottavasti siellä pystytään sitten "omiin" suorituksiin, jos nämä hyppyradat vähän hämäsivät. ;)

1 kommentti:

  1. Voi kyllä tuumata että tänä vuonna hyppiksillä teemoina taakaakierrot ja välistä vedot =) Foxylla oli kyllä ylistystä tuo kritiikki, hieno juttu =) Nyt vaan hierontaa ennen Keminmaata niin saat sit etupäänkin löysäämään. Miekin aattelin et jos kuiteskin ilmotan Ninjan sinne Keminmaahan, kun on niin lähellä..huomenna vika päivä, pitää muistaa! Ja huomenna tytöt saavat hieronan niin toivotaan et saan itekin vinkkejä et miten voin pitää koirien lihaskunnon priimana =)

    VastaaPoista