torstai 3. kesäkuuta 2010

Rommin kanssa

(HUOM! Edelliseen kirjoitukseen lisätty Foxyn kisavideot. Videos from yesterdays competitions below.)

Hassuteltiin vähän Rommin kanssa eilen ja käytiin agilitykentällä :D Sillä oli kyllä kovasti hauskaa, otettiin puomia ja Aata, pari kertaa rengasta, kun ei siellä muita esteitä nurmenleikkuun jäljeltä ollut. Ennenhän se on arastellut vähän kontaktiesteitä, mutta ei enää. Se näytti kyllä minulle oikein hanakasti että hän kyllä osaa!! Onneksi se osaa myös paikalla olon, joten jotain tolkkua säilyi treeneissä. Se syöksyi joka esteelle niin valtavalla vauhdilla ja innolla että oksat pois! Muutaman kerran roikaisi puomilta nurmelle, kun vauhti oli niin kova, mutta makkara oli niin hyvä yllyke, että eikun uudestaan, se ei ihan herkästä saikähdä... Mutta totesinpa sitten vain, että tuolla vauhdilla, innolla ja jästipäisyydellä me aloitetaan kosketusalustalla ihan sisätiloissa, sitten ulkona kontaktikapistuksella joka on pieni ja matala ja sitten vasta kun se alkaa pelittää, katsotaan noita isoja ja provosoivia oikeita kontakti esteitä, ne nimittäin selvästi saa Rommilla tunteet pintaan! Ja varmaan nyt aluksi myös ihan vaan se näyttämisenhalu, kun äippä kerrankin otti hänet mukaan leikkiin :)

Kepit vois olla semmonen kohtuu "tylsä" harjoite, vaikka Rommin kanssa voisin kyllä mieluusti aloittaa treenaamisen verkkokepeillä tms. ohjureilla. Vauhtia siihen ei tarvitse hakea, joten hyppytreenitkin voitais alkaa ihan vaan yhden hypyn kanssa, sillä kun on hyppytekniikka välillä ihan kamala. Rommin kanssa on myös supertärkeää tehdä lämmittelyt ja jähyttelyt hyvin! Ihan senkin takia, että se vähän rauhoittaa sitä ennen ja jälkeen treenien, puhumattakaan sen muista ongelmista...

Niin ja arvatkaas mitä????? Rommille on alkanut tulla ihan oikeaa, karheaa karvaa selkään! Ja me kun oltiin niin varmoja, ettei siitä todellakaan enää ikinä (jos se ikinä edes olisi ollut mahdollista aluperinkään) saa parsonin näköistä, mutta toisin kävi :) Se on oikein komea (vaikkakin iso) poika. Karva on edelleen tosi lyhykäistä, kun pidän sen sellaisena, mutta ihan kivannäköinen se on.

Rommi on edelleen siltikin, huippurasittava, nyt varsinkin kun pihapiirissä on muita koiria, se aloittaa kimeän "mulle kans" haukun heti kun joku kulkee pihan poikki, joku toisista koirista haukahtaa tai varsinkin jos joku tekee pihalla jotain. Ei se ole sieltä pois päässyt mitään kivaa tekemään, ettei se ole oppinut paremmalle, se vaan protestoi erittäin kovaan ääneen sitä, ettei hän pääse mukaan. Sisällä se roudailee tavaroita paljon, kiusaa vieraita ja on tyrkyllä kaikille koko ajan. Ettei muutosta sen suhteen.

Muutamia juuri otettuja kuvia meijän pojasta. Lisa tahtoi välttis kuviin mukaan, mutta häipyi kun tajusi, ettei nakkia ole tarjolla.









































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti