keskiviikko 17. elokuuta 2011

Muutakin elämää

Aika ihania lulluraisia nuo pennut... :) Pentutestiä olen Oulusta kysellyt, saa nyt sitten nähdä kipastaanko koko joukolla sinne vai kutsutaanko testaaja tänne. Tässä ehtii vielä miettiä, kun testi tehdään vasta 7 viikon iässä, mutta kauhistus, että aika menee kyllä nopsaa!! Painot olivat eilen nousseet aika kehnosti, varsinkin pikkupojalla ja seurasinkin sitä päivänmittaan pariin otteeseen, mutta tänään taas ihan normaalia, ellei jopa normaalia suurempaa kehitystä.

Mustikkareissulta jäi laittamatta kuvat lauantaina, joten tässä niitä. Meillä oli vain Foxy mukana, kun Jore temmelsi ja kiskoi niin kamalasti innoissaan heti kotipihalla, yskän takia kun ollut lenkit pannassa, että meinasi tukehtua siihen paikkaan. Joten ei päästy edes metriä sen kanssa hihnassa, kun päätin jättää sen kotiin vielä parantumaan. Eilen se jo kävi Esan kanssa lenkillä ja oli kuulema ollut jo ihan kuuliainen siinä määrin, että Esakin oli saattanut nauttia lenkkiseurasta ;) Onhan se kohta jo vuoden ikäinen, että aika iso poika jo. Kamalan honkkelilta se näyttää pitkine jalkoineen, mutta edelleen se mitta näyttää 36,5cm, joten siihen vain on uskominen. Joresta pitäisi saada uusia kuvia myös, mutta kun Esa ei ole se innokkain kuvausavustaja - se ei jaksa asetella tai innostaa koiraa, eikä se jaksa kunnolla kuvata, niin minkä siinä teet?

Foxy ei taas oikein osaa olla luonnollisesti, vaan kameran kanssa kun koetat siihen saada huomiota niin se on joko täysseisonta tai ei mitään, heh.









































Tässä vielä se meidän uusi kennelpoika, josta en ollut tähän mennessä edes kuvaa laittanut - nimeksi pikkuveikalle tulee Ossi. :) Koirat tykkäävät siitä kovasti, eniten tykkäämistään osoittavat Jore ja Lisa, jotka muutenkin ovat kovia pusuttelemaan häntä heiluen, Foxy tervehtii iloisesti myös, mutta tyytyy suukottelemaan vain korvia, niin aina ja kaikkien kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti