keskiviikko 24. elokuuta 2011

Liikustelua

Pennut alkavat jo vähän touhuamaankin, kuvatessani Bones oli toimeliaana, en aivan ehtinyt saada videolle, kun se jo kävi vähän nahistelemaankin Pikkupojan kanssa, tai se oli aika yksipuolista. Ääntäkin pennuista jo lähtee, haukahtelua ja murinaa. Jytky oli eniten äänessä tällä kertaa, se kun hoksasi minun ympärilläni pyörivän Lisan lyhentäessäni siltä takavarpaiden kynsiä. Tosin videoilla ovat ihan hiljaa, Ilse vain kovasti juttelee :)




Mietittiin siirtää pennut jo viikonlopulle alas, Lisalla kun on vaikeuksia viihtyä ylhäällä yksin niin paljon ja voidaanpa sitten samoin tein majoittaa Jorea sinne yläkertaan, kun alkaa tuo Foxy jo enemmän tuoksumaan ilmeisesti. Lisa ja Foxy menevät yhdessä jo ihan niin kuin ennenkin, Lisa mielellään jäisi jo Foxyn viereen nukkumaan, kun käytetään sitä syömässä ja ulkona, reppana, johan ne itse kullakin tuossa (tässä) vaiheessa alkaa seinät kaatumaan välillä päälle...

Sain myös varattua ajat koko porukalle silmä- ja polvitarkastuksiin Rovaniemelle 3.9. Nyt vain peukut pystyyn ja sormet jos koko kädetkin ristiin, että tulokset olisivat vain puhtaita.

Muutaman kuvankin katraasta sain napattua :)


3 kommenttia:

  1. Ihania videoita :) Sulla on siellä mainio kenneltyttö auttelemassa, niin touhukas! Pennut on kyllä syötävän söpöjä, puhuttiin jo Niken kans et koska tultas kattoon. Mites teil viikonloppuna olis aika vastaanottaa?

    VastaaPoista
  2. Onneks on videot keksitty. Aivan ihania ja ihana Ilse :D "silittää!!" saapi varmaan olla silmä tarkkana tytön kanssa?

    VastaaPoista