perjantai 12. elokuuta 2011

Kotisivut päivitetty

Kotisivut laahasivat jonkin aikaa pahasti jäljessä kun en saanut niitä päivitettyä syystä tai toisesta, mutta nyt on taas pistetty asia ojennukseen :) Kuvia kävin juuri ottamassa pennuista. Ykköstyttö on tosiaan mennyt painossa jo kakkosen ohi! Liekö niin prinsessa sittenkään ;) Pikkupoika on kanssa hienosti kirinyt painoaan ja on jo reilusti yli 200g, kun taas jytky lähentelee jo neljääsataa, heh. Pikkupoika on edelleen hassun keltainen. Prinsessalla on myös vähän keltaista toisessa takajalassa, mistä lie johtuu tuollainen?

















Tässä vähän enempi kuvaa rimpsessan värimerkeistä, joita on siis useampi äidin tapaan, muttei aivan kuitenkaan. Tuntuu hassulta ajatella, että nämä pennut ovat sukua sekä Lisalle että Foxylle. Nämä kullathan ovat Foxyn mummutettavia...! Lyhythän se on tuo koiran elinkaari, vaikkei sitä tahdokaan ajatella.


















Foxy-(mummu)kulta tahtoisi jo kovasti mamman kanssa harrastamaan! Meillä vaan on vielä tämä viikonloppu ahkeraa aherrusta remontin ja remonttisiivouksen merkeissä, kun sitä varten on talossa lisätyövoimaakin ja useampi tulossa viikonloppua vasten, etten oikein meinaa venyä mihinkään muuhun kuin siivoiluun ja vauvan hoitoon. Ossi-vauva on tosin toistaiseksi ollut oikein tyytyväinen ja helppo hoitaa, antanut äidillekin runsaasti aikaa tehdä hommia.

Mutta kohta, ihan kohta me aletaan Foxyn kanssa kirimään taas kiinni menetettyjä kuukausia. :) Oma vointi onneksi on niin hyvä, ettei mikään meitä estä sen suhteen, kun vaan aina saisi likistettyä sen tunnin tai vajaan sieltä täältä... Mutta nyt äidin avuksi.

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihania pentuja! Onnitteluja ja jaksamisia sinne touhu pirttiin! :) Tuo kakkostyttö on sulattanut mun sydämen...minähän olen haaveillut siitä puolikarkeasta trikkitytöstä...Voih voih, jennakin tuumasi että minun koiranpentu kun katottiin nuita kuvia ja naureskeli kovasti videota ihanuuksista. Niin ja ne pennut synty mun äidin syntymäpäivänä, sanoin jo Nikelle et It´s a sign!!
    Voit laskea meät mukaan vauva & pentuvierailulle sitten kun sulla on aikaa ja jaksamista ottaa vieraita vastaan!

    VastaaPoista
  2. Ne kyllä osaa sen sydämen sulatuksen :) Tervetuloa vaan pentuja lulluttelemaan, varmaan kätevin vielä nyt kun Esa on lomalla, jos tarttee auttavaa kättä lasten kanssa, että olemma kuulolla!

    VastaaPoista