keskiviikko 31. elokuuta 2011

A Day Out - Ulkoilupäivä

We've had such a pleasant weather here for a few days now and our yard is nearly windless at all times, so I took the advantage of taking all the puppies out. It turned out it was a little too warm even, them starting to pant after a while! Little Mommy Lisa and our daughter Ilse, too seemed to enjoy :)

Pennut pääsivät tänään ulos, meillä on pitänyt niin kauniita ilimoja, että ne on aivan pakko käyttää hyväkseen. :) Ilma oli tosin vähän liiankin lämmin, reppanat kun alkoivat aika nopsaan ihan läähättämäänkin! Pihalla ei kauaa sitten viivyttykään, pikku-äiskä sekä Ilse kyllä tuntuivat nauttivan, kumpainenkin omalla tavallaan.



















4 kommenttia:

  1. Taas on saanut ihailla kuvia ihanuuksista oikein kunnolla! Saas nähä jaksanko ens viikkoon et pääsen kattoon, vaik pakko taitaa olla :( Paljon haleja nussuoille!!

    VastaaPoista
  2. Joo, nyt niitä kuvia taas alkaa sadella kun kamera on käyttövalmis :) Oikein aina himottaa ottaa kuvia, kun ovat niin herttasia, se vaan onko silloin aikaa, on eri asia!

    VastaaPoista
  3. Päivän paras hetki ko löytää blogista uusia kuvia, siis ne on niiiiiiiiin ihania!! Lotta, oletkos muistanut onnitella Jorea, tänään 1v!!!
    terkuin Anne

    VastaaPoista
  4. Anne: Voi kyllä muistin! :) Esa ja Jore saivat ihan oman paketinkin, Wubba-Gong-lelun, jos se vaikka inspiroisi vähän isäntää ;) Esa unohti eilen ottaa mukaan yhden jutun, joka toivottavasti löytyy teidän postilaatikosta kun palaat töistä kotiin...

    VastaaPoista