lauantai 27. elokuuta 2011

Pennut kerrassa

Puppies moved downstairs yesterday, Lisa being rather restless upstairs having had to listen to all the dinner sounds (and smells) right above the dining room! Poor thing... So here they are now, as you can see from the video. :) Bones again the noisest, aren't they starting to be cute or what!? :) I also edited a little video on Jore in the woods yesterday with Ilse. No tricks or obedience or anything he actually can, it was difficult with just two hands, so he's just being himself :) I hope Esa will assist me next time.

Kuten Ilse asian ilmaisee, ei siis ole ala- tai yläkertaa, vaan vain "keeta" ja siellä pennut nyt ovat, keittiössänimittäin. Kovasti porukasta lähtee jo ääntäkin välillä, murinaa, haukkuja ja ulvontaakin :D Menevimpiä tällä hetkellä vaikuttaisivat olevan tytöt, erityisesti Bones.


Olen myös aika pitkälle päättänyt pentujen nimetkin, tosin tytöt vielä hakevat omaansa, kaksi nimeä on jo, mutta mikä kullekin sitä vielä mietin. Teema on italialainen ja kirjain B.

Eilen koostin videon Jorestakin, siinä ei tosin mitään temppuja ole, kun ei niitä onnistu kuvata itse ;) Joten videolla vain tyypillistä koheltamista joka suuntaan. Koneelta ei löytynyt kuin yksi levyllinen musiikkia, tämä kappale kuvasi ehkä tätä veturia parhaiten ;) Hyvin, hyvin paljon se muistuttaa sitä yhtä veturia jota Foxy kävi viime vuonna tapaamassa ja siitäkin vain reilu vuosi aikaa!

2 kommenttia: