perjantai 19. elokuuta 2011

Koko eroja

Jytky painaa jo 700g kun taas Pikkupoika eilen ylitti 400. Kaikilla kuitenkin käyrät nousevat ja Pikkupoika on tosi tiitterä ja reipas sekin :) Sillä ja Bonesilla olivat silmät aamulla auenneet, ehkäpä kaksi muuta seuraavat iltaan mennessä perästä.

Meille tulee tänään pentujen ihastelijoitakin käymään, hauskaa! Lisasta mukavaa vaihtelua, kun ei vielä aivan olla tuomassa pentuloita alakertaan. Lisa on saanut pariin otteeseen jo olla oman porukan kanssa pikkutoveja pisutusten yhteydessä, vähän sillä nousee karvat pystyyn ja Foxylla häntä..

Sateinen päivä taas, toivottavasti saadaan vielä joitain lämpimiäkin tänne, että pennut pääsisivät varhain ulkoilemaan.

Muutamia perhepotretteja vielä
































Vas. Pikkupoika, Jytky, Prinsessa (alh.) ja Miss Bones.






















Tässä myös nuori isä Jore (oik.) ja isän äiti Foxy (vas.) :) Kovasti olisi toiveissa vielä saada tehdyksi Joresta harrastevideo, se kun osaa jo vaikka mitä ja on reipas ja ihana kloppi, mutta missä välissä??!

3 kommenttia:

  1. Voi kun ne oli niin suloisia ne pennut! Jennan piti kotona heti saada kameralta kattoa kuvia (laitan ne heti tuleen kun saan koneeelle). Jenna sanoi heti autossa että hän kyllä ihastui siihen valkoiseen eli Jytkyyn. Mutta ei me nyt poitsua kyllä voida ottaa:( Minun sydän läpättää ehkä enemmän miss bonesille,mutta eihän sitä vielä voi tosiaan mitään sanoa..odotan jo seuraavaa vierailua! Tytöillä oli kyllä niin hauskaa keskenään, kiitos vaan kovasti kestityksestä! Otetaan pian uudestaan :)

    VastaaPoista
  2. Onhan nuo jo melkoisia pötkylöitä! Äkkiä kasvavat. Kun ei ois noin mahdottoman pitkä välimatka noin tultais kattoo pentuja ja Ossia justiinsa,mutta ei taida Suomineito kutistua kovin helposti...

    VastaaPoista
  3. Raisa: Näinhän se ikävä kyllä on :( Jospa joskus osuisi pennut sellaiseen saumaan, että pääsisitte porukalla niitä katsomaan :)

    Marjaana: Juu, pian uudestaan!! :)

    VastaaPoista