sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Igsy pieni + kuvia näyttelystä

Ei tullut meidän näyttelyistä mitään, kun Igsyllä oli vatsa kipeänä, joten oltiin mukana vain turisteina. Samanlainen vatsakramppi sillä oli myös viime sunnuntaina, joka meni parissa tunnissa ohitse. Tuolloin perjantaina sillä oli se ensimmäinen ripulivatsa josta aiemmin kirjoitinkin ja se sen takia ähisteli kovasti. Nyt kakka on ollut löysää vähän väliä. Sotkamossa en vielä vienyt lääkäriin, halusin mieluusti ensin kotiin ja tyttökin tuntui voivan taas aivan hyvin.

Ne sen tuhinat ja ähinät on nyt kuitenkin vähitellen lisääntyneet potenssiin 10 eivätkä ole enää normaaleja ollenkaan. Liikkuminen on toisinaan huonoa, se kipuilee välillä (uikahtelee huonosta asennosta tai syliin nostaessa). Monesti huono olo tulee ulkoilun jälkeen, levon jälkeen, syönnin jälkeen tai ennen syöntiä. Monesti se myös menee ohi levon tai syönnin jälkeen. Kurjahko olo kestää tunnista kahteen, jonka aikana yleensä myös nukahtaa ja sen jälkeen vointi on taas aivan normaali. Silloinkin kun vointi on huonompi se silti hakee leikkiin, touhustelee ulkona mutta liikkuu huonosti, ähisee. Koetin jo torstai-perjantaina saada lääkäriaikaa varattua siinä onnistumatta.

Tämä on taas niin kurjaa, enkä ole edes ollut hirveän huolissani kun se suurimman osan ajasta voi aivan mainiosti. Oi voi... :( Mennään huomenna lääkäriin tutkimaan tyttöä, oli sitten vaikka lähdettävä Ouluun sen takia. Igsyllä pitäisi olla vimppa rokotukset samalla ja toivoakseni ehditään myös ottaa DNA-testinäytteet.

--

Igsy oli eilen kuitenkin aivan ihastuksissaan kaikista koirista, häntä pystyssä tepasteli ahtaassa tupaten täynnä olevassa monihuoneisessa hallissa. Tilat olivat kyllä minusta ihan kivat ja uudelleen näyttelyihin suunnitellaan lähtevämme joulukuussa 28. päivä. Hmm, toivon ainakin niin... Igsyn olo helpottui pian paikalle saavuttuamme, mutta kehästä jäätiin silti pois. Velipoika Helmer, Dark Russell's Iceman oli siten rotunsa paras pentu, ja ansaitusti, todella komea poika tämä pikkumies!!! :)

Igsy rentoutuu näyttelytohinan lomassa lasten leikkihuoneessa :)

Dark Russell's Iceman "Helmer" - BOB Puppy 4 months

--

Rahdattiin matto meidän halliin perjantaina, esteet sinne vietiin eilen. Maanantaina pääsen siis vetämään treenit. Päätin sitten kuitenkin ottaa ryhmän nyt talvelle ja jään kesältä sitten pois, kun tiedossa on kolmet kisatkin. Vedän treenit maanantaisin, käyn tiistaisin Igsyn kanssa pentukurssilla ja keskiviikkona käyn treenaamassa Joren ja Lisan kanssa, että jopas siinä taas riittää treeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti