perjantai 29. marraskuuta 2013

OKK:n skabailut

Tehtiin Lisan kanssa 3 hylättyä Oulussa viikko sitten. Sanoinkin jo treeneissä, että olisiko enää kurjempaa tapaa jäädä kisatauolle (helmikuussa seuraavan kerran), mutta kyllä, treenikaveri totesi, tehdä seuraavana viikonloppuna Haukiputaalla vielä 3 hylättyä lisää, joten jäätiin kotiin tällä kertaa, vaikka ihanan paljon kisaajia siellä olisi ollut! Mineissä vajaat 40 per kisa.

Tässä kuitenkin radat videolla ja piirroksina. Muutamia muutoksia on alkup. piirroksiin tehty kisaradalle. Mini-Medit kisasivat järjestyksessä C-B-A.

En minä tiedä miksi näitä videoita edes tänne laitan, mutta laitan nyt kuitenkin. Pelkäsin keppikulmaa ja sehän me sössittiin. Kokeilin suoriutua sylkkärillä, koska en olisi ehtinyt valssiinkaan kun koira piti varmistaa putkeen, olisi mahtanut tulla putken ohi vain varmemmin, jos olisi karannut valssailemaan putki-keppiväliin. Vitonen siis putkelle kiellosta, toinen kepeille viennistä ja hylky sitten sieltä edestä päin.

Saatoin kepeillä liian pitkälle jatkosuunnitelmiani varten, Lisa varasti siitä huolimatta viimeisen välin ja jäin sitten siihen vähän kuin tuumaustauolle. Tuo 6. hyppy radalla siis ystysuorassa ratapiirroksen hyppyyn nähden. Siitä kun itseni kokosin, niin selvittiin viisitoistaputkelle asti ok, vaikkakin saksalaisväsäelmät väsähti molemmat (7.-8. ja 11.-12.) ja putkesta tullessaan Lisa teki taitavan putkijarrun (vai minäkö sen tein) ja sujahti etukäteen 18. putkisuulle. Joten 10vp ja zilj.hylky, vähän niinkuin. Tämä taisi tosin olla meidän huonoin rata.


B-rata sitten näytti tältä. Päivittelin taas keppikulmaa ja haaveilin persjätöstää 3. putken jälkeen, jota en tehnyt. Vitonen kepeille viennistä ja sitten ihan sujuvaa (Hoxatkaapa videolla 11. putkelle vienti, siinä vasta putki-kontakti-erottelua jos mitä ja parhaimmillaan, muahah) kunnes en pitänyt varaani ja päästin Lisan valumaan takaisin 1. esteelle tuolla 16. hypyn jälkeen, ou nou! :/



Ja se vimpparata, nollaa me oltiin siinä vaiheessa menossa tekemään, vaikka jälleen kerran se pujottelu tuotti harmaita hiuksia rataan tutustumisessa, jolloin päädyin radikaalimpaan ratkaisuun puomilla. Ja sen olisi pitänyt toimiakin, mutta se ansaputki!! En kyllä ollut sitä huomioinut ollenkaan.. Ei oltu ainoitakaan.



Mutta kaiken kaikkiaan sujuvia pätkiä useita, yhteenkään putki-puomi-ansaan ei langettu, kontaktit oli hyvä kisakontakteja, mutta edelleen minun pitäisi niillä malttaa, sekä kisoissa että treeneissä.

Käytiin tänään hallilla treenaamassa keppikulmia ohjureilla, meni uuden opetteluksi aivan, mutta kun haluat niistä hyvät, niin ei auta. Onhan meillä helmikuuhun asti aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti