perjantai 1. marraskuuta 2013

Näyttelyihin huomenna!

Riksu-Raksun kanssa ollaan nyt pari päivää treenattu seisomista. Eilen ostettiin uusi näyttelyhihna (en enää löydä yhtään hihnaa, edes sitä punaista) ja nyt on harjoiteltu hihnankin kanssa sitten. Annan (kasvattajan) kutsusta ilmoitin Igsyn tulevalle lauantaille, jaa niin, huomiselle siis (!) epäviralliseen koiranäyttelyyn, joihin täällä Ruotsissa saavat osallistua jo nelikuiset pennut. Virallisiin näyttelyihin pentuluokkiin saa osallistua 6kk ikäisenä. Suomessa vastavat ikärajat ovat 5kk ja 7kk.

Pikkuisen vielä silloin keskiviikkoiltana ilmoittautuessa mietitytti, kun eihän me olla treenattu yhtään. Pöydällä seisomista, ilman että namia työnnetään suuhun koko ajan, oltiin treenattu Sotkamossa kerran.  Mutta se on ilmiömäinen paikalla odottaja ja olija, odottaminen tuntuu tulevan siltä luonnostaan. Ja kun vähän vahvisti seisomista, niin se tarjoaa sitäkin ihan luonnostaan ja aikas sinnikkäästi. Alla video meidän ensimmäisistä hihna treeneistä.

Treenit ovat sisältäneet myös paljon (ehkä n. 50%) säheltämistä ja räpeltämistä, jalkojen asettelua jne. mutta lähinnä siksi, että pääsen palkkamaan sitä oikeasta asennosta, jos on tarjonnut ensin puoli-istuvaa tms. Lelun kanssa Igsy venyttää itseään enempi, joten eiköhän se kultainen keskitie vielä tässä ennen virallisia kehiä löydy :) Lelulla palkatessa olen myös itse innostavampi, jotenkin sitä namin kanssa on automaattisesti flegmaattisempi.. hmm.

Videolla alussa (ensimmäisen leikkauksen jälkeen) Igsy pöhähtelee eteiseen kun Esa kolistelee siellä. Joten odotettavissa on tietenkin myös kehässä enempi ryhdikkyyttä, kun kotona voi vaan chillailla - häiriötreeni meiltä puuttuu täysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti