tiistai 5. marraskuuta 2013

Ihanan rasittavaa

Tänään kaupungilta tullessamme kotona odotti tärisevä pikkupentu. Se oli saanut aamulla vain antibiootit ja riisiä. Annoin sille lisää riisä nyt kanan kanssa sekä pahoinvointilääkkeen. Vatsalääkkeitä onkin vain neljälle päivälle. Nyt seuranamme onkin aivan ihanan rasittava ja touhukas tyttö joka tyhjentelee laukkuja, pureskelee leluja, kiusaa Jorea ja käy välillä heiluttelemassa minulle häntäänsä. Tai sitten se seisoskelee keskellä lattiaa ja keksii uutta touhukohdetta.

--

Eilen käytiin rakentamassa ensimmäinen rata uudelle matolle ja kyllä koirilla oli kiva siinä kirmata! Ei voi kuin olla tyytyväinen. Matto on Verdanaa Saltexilta, uutena. Tiedusteltiin myös useita eri käytettyjä mattoja ja saatiin joitakin tosi hyviä tarjouksia joita ei joko ehditty ottaa vastaan tai matto ei sopinut meille (olisi esim. kaivannut täytettä). Mutta että mattomarkkinat olivat minusta hyvät, kun tein niihin liittyvät tiedustelut seuran puolesta. Pitää vaan jaksaa kysellä. Aina ei tosin suomenkielellä pärjännyt :) Uuden veroista käytettyä ja hyvälaatuista mattoa saattoi saada jopa 2€:n neliöhintaan. Se oli tosin juuri sellaista joka mielestämme olisi toiminut hyvin vain täytön kanssa. 

--

Huomenna meillä alkaa Lisan kanssa viikkotreenit pitkästä aikaa - aika ihanaa!! Jore saa odottaa treenien alkamista vielä viikon. Olen koettanut miettiä miten järjestelen koirat treenien aikaan. Varmaankin vien Joren alakertaan yksinään, koetan piilottaa sen häkin ettei se näkisi muita, mutta ei myöskään pääse hampaillaan mihinkään käsiksi. Ja Lisa ja Igsi saavat sitten olla toisessa häkissä. Multa vaan loppuu häkit, metallisiakaan kun ei jaksa joka treenejä varten kantaa portaita ylös alas eikä Lisa eikä Jore pysy kevythäkissä, noh. Ei varmaan auta kuin kolistella niitä edes taas, siltikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti