keskiviikko 20. marraskuuta 2013

PIGG o GLAD

Sellainen se on, tuo Igsy siis :) Aivan ihana pieni intopallero, kipua ei ole ollut havaittavissä, eikä ähinän ähinää, toki kipulääkettä se saa edelleen, mutta minulla on semmoinen mutu, että se voisi hyvin ilman lääkitystäkin. Toivottavasti kivut eivät enää takaisin tulisikaan.

Eilen päästiin taas pentukursseilemaan, harjoiltetiin istu-käskyä, sivulle tuloa (hyvin vähän) maahan menoa ja paikalla oloa sekä ohittamista. Lopuksi harjoiteltiin vielä ison mustan koiran nuuskuttelua - se vasta olikin jännää!

Istu-käskyä pitää vielä harjoitella paaaaljon! Se osaa kyllä istua kun arvaa saavansa jotain, mutta eihän se minun vihjesanoista mitään ymmärrä. Ja sen avulla sitten sitä sivulle tuloa kans, kun luonnollisesti sekin on sitten vähän hakusessa.

--

Mutta nyt minulla on taas monta rautaa tulessa, kun pitää koettaa järjestää epiksiä, seuran pikkujouluja sekä koetoimitsija iltaa. Käyn myös viikottain hallilla ma-ti-ke ja suunnitelmissa vielä sunnuntaitkin - But that's the way I like it ;) Voisin alkaa jo suunnittelemaan seuraavaa rupeamaa, jahka nämä on saatu alta pois, eihän sitä tekemättäkään osaa olla?!

--

Lisan ja Joren treenit on tänään illalla ja viikonloppuna pääsee kisaamaan asti, mineissäkin oli ilmoittautunut ihan mukavasti porukkaa, kun kahdessa startissa ylittyi 30 koiraa. 3 parhaan joukkoon olisi tavoite jos nollia on tullakseen, onko liikaa odotettu? Tuomarina Lisan kanssa uusi tuttavuus Esa Muotka. Foxyn kanssa me saatiin aikanaan Muotkan radalta meidän ensimmäinen nolla kolmosissa. Muistan vieläkin sen päivän... :')

Nämä Oulun kisat saattavatkin jäädä viimeisiksi tälle vuodelle, en välttämättä enää lähde Haukiputaalle joulukuussa. Sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti