sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kasvatusjuttuja

Kotisivuja olen koettanut saada aikaiseksi, suomeksi ja englanniksi. Ruotsiksi en aivan vielä osaa... Ihan kivannäköiset ne jo on, mutta kun sitä virallista kennelnimeä ei vielä ole, niin en minä voi niitä oikein vielä julkaistakaan, vaikka vähän jo tekisi mieli. Tai sitten vain mainitsen siellä että kennelnimi on vasta tulossa, joskus. En oikein tiedä miten tässä nyt pitäisi toimia, saanko käyttää nimeä jos en mainosta sitä kennelnimenä kotisivuilla? No, vieraskirjaa en ole vielä laittanut enkä galleriaa, joten nehän tässä voisi seuraavan puolen vuoden aikana tekaista... :P

Tätä blogiakin pitäisi varmaan vähitellen taas alkaa virittelemään englanniksikin useammin. Ennen muistin aina melko hyvin myös ulkomaalaiset lukijat, mutta sittemmin se on jäänyt.

Foxylle on kysytty urostakin ei suomenkielisestä maasta, joten senkin takia. Uros on oikein näpsäkkä pikku paketti, haluan ensin vain varmistua Foxyn terveydestä ja muista järjestelyistä ennen kuin nimen tai kuvan paljastan, siksi on pakko "salailla", mutta viimeiseen asti en varmasti jaksa pihdata, eikä ole tarkoituskaan, sen verran löppäsuu olen. ;) Uros on juuri jälleen kerran terveeksi todettu silmien osalta ja muutenkin terve, jo vähän vanhempikin saksalainen gentlemanni. Foxyn isäkin on Saksasta mutta eri linjoista. Jossain Foxyn viidennessä polvessa taakse päin on yksi sama uros, kuin tällä uroksella, muutoin aivan eri linjat. Tykkään kovasti tämän uroksen linjoista, parista pentueellisesta jälkeläisiä ja myös siitä, että sukulaisia ei ole Suomessa kovin paljon, ainakaan vielä.

Urosvalinnassa mietin erityisesti luonnetta Foxyn pehmoilua tasoittamaan, käyttöominaisuuksia, kokoa ja muita yksityiskohtia ulkonäössä. Ja toiveena on ollut löytää lisäksi vähän vanhempi, mutta ei mikään matadoriuros, terveyden takia. Ja kappas kun sattuikin löytymään kaikinpuolin kiva! Kyllä ahkera etsiminen ennenmmin tai myöhemmin palkitaan, johan olen kaksi vuotta tonkinut netissä ja etsinyt "Sitä Oikeaa". Tuleepa vain olemaan jännää, jos kaikki nyt menisi vain suunnitelmien mukaisesti. :) Mutta niinhän nämä kasvatushommat aina. Niin Foxy kuin uroskin aiotaan testata uudella PLL testillä, kun se nyt sitten vain ehtii rantautumaan tänne Suomeenkin.

Mutta nyt riittää löpinät, vaikka näistä asioista onkin aina niin hauska kirjoitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti