torstai 17. syyskuuta 2009

Kuvat ja videot mätsäristä

En viitsi enää liittää niitä tuonne tekstin sekaan, kun jäävät sinne ihan huomaamattomiksi, joten uudella otsikolla siis. :) Yllättävän hyviä kuvia kännykälläkin olisi saanut, jos ei kuvattava kohde olisi aina ollut niin kaukana.

Tässä Lisa vielä terhakkaana, kun ei sen kummemmin alussa osannut kiinnittää muihin koiriin huomiota


















Tässä mennään kehää ekaa kertaa ympäri koko pikkupentuporukan kanssa - se oli aika tosi pelottavaa... pikku whippet siellä viipottaa, kun häntää ei näy! (äänet on aika rasittavat, varoituksena)



Tässä sitten poseerausharjoittelua, välillä piti päästä Esan syliin kun naapurikoira kävi liian tuttavalliseksi, mutta aika komeasti se osaa poseerata jo näin ensikertalaiseksi :) Äippä on kyllä niin ylpeä... harjoiteltu ei olla edes kovin paljon.
















Vähän lähempää - eikös vain seiso nätisti tämä neiti Näpsä! Herra Handlerikin on oikein edustavana. Taitaa olla eka kerta kehässä sitten teinivuosien... ;)

















Oma vuoro pöydällä

















Ja kävelykin luonnistuu jo huomattavasti hienommin!! :) Ensin kehässä yksin ja sitten koko porukan kanssa taas - eikä tunnu missään!!





Viimoiset poseeraukset, jaksoi vielä, kunnes se tuomarin silmä sattui kohdalle - kuinkas muutenkaan. Mutta ollaan kyllä iloisia, kun Lisa vielä säpäköityi loppua kohden ja kantoi häntänsä ylpeästi pystyssä niinkuin tositerrierin pitääkin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti