maanantai 14. syyskuuta 2009

Rommin hoito 1. kerta 14.9.2009

Nyt on Oulun reissu takana ja minä ainakin olen aivan naatti... Rommissa ei vielä havaittavissa sen kummempaa muutosta. Heh. No juu, mutta siis Suvin kanssa juteltiin ihan vain ja ainoastaan Rommista ens alkuun reipas puoli tuntia ja Rommi sai silloin touhuilla huoneessa ja olla oma itsensä. Sitten nostettiin kissa - anteeksi koira pöydälle. Se rauhoittui siihen yllättävänkin hyvin.

Rommi tuli hierotuksi ja Suvi tutki noita kipeiksi epäilemiäni paikkoja kaiken muun ohella ja totesikin sitten, että selkänikamissa on pitkiltä pätkiltä jotain ongelmaa ja samoin siellä lonkkien alueella, olivatkohan S1 pisteitä? Ja näitä lähdetään sitten jatkossa hoitamaan. Rommi on siis aina jotensakin aristanut selkää, esim. taputettaessa ja siitä alunperin keksinkin että se voisi olla kipeä, sekä sitten se sen paljastava hyppytyyli takajalat koukussa. Ja kun joskus etsin ja löysin netistä artikkeleita koirien selkävioista ja sieltä sitten muutaman pikkuvinkin, millä voi varovasti testata onko selkä kunnossa, Rommi reagoi noihin pisteisiin heti, kun tytöt taas eivät. Esan ylipuhumisessa on sitten mennyt tämä aika tähän asti... :P Enkä ole oikein tiennyt minkä tai kenen puoleen asian kanssa kääntyä, tavalliselta eläinlääkäriltä kun ei apua saa vaan olisi lähdettävä etelään, joten näin lähdettiin tätä asiaa hoitamaan ainakin aluksi.

Saatiin muutamaa tippaa ja raetta myös homeopatian osalta, joilla hoidettaisiin tuollaista yliaktiivista hissuttelua sun sellaista mitä Rommi harrastaa. Iho-ongelmiakin pohdiskeltiin. Tänään on jo annettu ensimmäiset aineet. Vajaa viikko seurataan tarkasti mitä muutoksia koirassa tapahtuu ja ollaan Suviin yhteydessä ja sovitaan sitten jatkosta.

Ennen kotiin lähtöä haettiin alustavasti muutama kilo lihaista tavaraa Tassulan Puodista. Jos joku Kemi-Tornio-Haaparanta seudulta on luomuruokinnasta kiinnostunut, niin ehkä tulevaisuudessa olisi mahdollista saada kuljetustakin tähän suuntaan. Me ainakin lähdetään kokeilemaan...

4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Harmi kun ei sitten päästy piipahtamaan, on ollut tuo pikkuneiti kohta viikon flunssassa ja elin toivossa että ehtisi parantua, mutta ei vieläkään ihan ole hellittänyt =( Inhottavaa kun pikkuväki on kipeenä, olisi paljon mieluummin ite räkänen jos Jenna säästyis. Tuntuu hassulta kirjottaa että hyvä että Rommin kipukohdat löytyi, koska ainahan on inhottavaa jos on jotain vaivoja, mutta nyt tietää sit konkreetisti mitä voi kokeilla ja mikä on vaivannut. Nostan kyllä hattua että olet nuin aktiivinen koianomistaja, itsestä tuntuu että välissä koirat jää niin vähälle et tulee huono omatunto. Tokihan aina lenkit ja treenit käydään, mut sit jää kaikki extra kiva vähemmälle.. =( Niin en ole viel hehkuttanut, et Ninja nousi 3-luokkaan Luleåssa!! Saatiin siellä tahkottua 2 nollaa =) Nyt ei sit enää olla Foxyn kans kisakentillä yhtä aikaa, kunnes taas sitte kun Foxy on kolmosissa, mikä varmaan tapahtuu aika nopsaan. On se niin näpsäkkä pakkaus!! Mut katellaan täs uus ajankohta treffeille =)

    VastaaPoista
  2. Olikin ihan hyvä, ettette tänään päässeet.. Kamala byrokratiarumba skatteverkin, kelan, maistraatin ja kaiken mahdollisen kanssa mikä siihen vain liittyy!

    Juostiin kaupungilla koko päivä ja minä kun luulin, että asiat olivat jo selviä... Selitän sitten kun tulet käymään, onkin tosi mielenkiintoinen juttu ;) heh.

    VastaaPoista
  3. Ja hurrrjasti onnea Ninjan kolmosiin noususta! :D Ei se teilläkään kyllä mikään uutinen ollut, kyllä sulla on molemmat koissut sen verran näpsäkkiä pakkauksia!

    VastaaPoista
  4. Moro

    Noista selkäjutuista ois vaikka mitä et jos kiinnostaa niin meilillä voisin auttaa. Meillä myös toimii nuo homeopaattiset koirilla.

    VastaaPoista