keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Nautiskelua...

Näin meillä nautiskellaan ihanista syyssäistä:

















Jos ei joku ole pihalla mukana niin kaikki kolme mököttävät tuossa aidan takana ja noin joka viides minuutti (jos sen käy välillä palauttamassa) Lisa kiipeää aidan yli hyppimään terassin ovea vasten. Aita on siis juuri Lisaa varten koska se hyppii ja raapii ovea, mutta juuri Lisaa se ei estä... :P

Rommi tuntuu juurikin olevan kiinnostuneimmillaan Lisasta, eli mennään vähän yli perinteisten tärppipäivien. On se hyvä kun kotona on tuollainen asiantuntija joka tietää milloin olisi se oikea aika astua... juupajuu.

Nyt kun saisin vielä Esan suostuteltua metsään minun kanssa kun vieläkin vain tuo aurinko tuolla ilkkuu sisästelijöille!

Niin, laitoin muuten tänään vihdoin ja viimein kennelnimianomuksen SKK:lle. :) Niin se vain kävi helposti kun sille vain alkoi. Foxylle olen pentuetta suunnitellut ensi vuodelle, riippuu monesta seikasta, onko ne sitten seuraavat vai sitä seuraavat juoksut ja kyllähän nämä suunnitelmat saattavat vielä kokonaan peruuntuakin. Esimerkiksi jos ei vaikka Foxy voitakaan sitä ROPpia erkkarissa, tai nouse seuraavissa agikisoissaan kolmosiin, tai, tai... Suomessa kun ei enää asuta, niin tänne Ruotsiin se nimi sitten rekisteröidään, piti vaihtaa Ruotsinkieliseksi nimikin, eli Fiffiga Foxy. No ei sentään ;) Ruotsin puolella ei vaadita kasvattajakurssia, mutta olen kyllä jo suunnitellut käyväni sen ensi vuonna Suomessa, vaikka onhan tässä talossa jo valmiiksi yksi kurssin käynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti