keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Sädehtivä päivä

On niin valtavan nätti aamu, että pitäisi oikeasti lähteä kameran kanssa liikenteeseen. Esa valitettavasti vain joutui juuri tänään lähtemään johonkin koulutukseen (tuohon ihan lähelle onneksi sentään) joten en kovin kauas uskalla yksin lähteä enää toikkaroimaan. Ehkä tyydyn vain keräämään kakat pihalta.

Kuva on jotenkin väritön kun otin sen Foxyn nuoleman ikkunan läpi, en tiedä erottaako siitä kuolarantuja. (oikealla ylhäällä on selvästi jotain sumeaa, vaikka koetin tsuumata niiden suttujen välistä..) Kyllä siitä kuitenkin näkee, että koivu on jo lähestulkoon paljas ja pihlajalla enää alusvaatteet, tai enintään joku night gown. Aurinko on niin kiltti kun paistelee vielä näinä paljaina päivinä. Se tuleva pimeys on masentavinta, kun se alkaa niin aikaisin ja päättyy niin myöhään mitä pidemmälle mennään... Mutta ollaan oltu kaukaa viisaita ja hommattu omaa valohoitoa - henkilökohtainen päivänsäde tuomaan valoa tulevaan talveen. :)

















Tässä blogissa ei sitten - joidenkin harmiksikin ehkä, olen pahoillani - vältytä missään muodossa vauva-asioista jos ne vain koiriin liittyy. Ymmärrän kyllä, koska en itse ole ollut (tai oikeastaan koe kauheasti vieläkään olevani) vauvaihmisiä... :P Kaikkeen sitä päänsä pistää. Tai minkä nyt sitten pistääkin mihinkin.
Mahastani en ole kamalasti puhunut, sillä ilmeisesti nelijalkaiset ovat vain tuumanneet, että jo oli aikakin tuon saada vähän lihaa nahkojensa alle, tai jotain sen suuntaista, eivätkä ole reagoineet tähän projektin vaiheeseen millään tavalla. Minä tosin olen reagoinut, jos joku yrittää ängetä päälle nukkumaan, se kun ei ole tuntunut kivalta enää pitkään aikaan, siksi Esa on toimittanut petipaikan virkaa tämän kesän.

Vauva on varmasti aika iso juttu tälle laumalle ja jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää... Voinhan paljastaa täälläkin, että jos lähtöä ei tule 29.9. mennessä, niin silloin päästään ainakin kokeilemaan jos jotain saadaan käynnistettyä. Ne siellä laitoksella on sitä mieltä että minä olen liian pieni verrattuna siihen, kuinka Esa on iso, että annettaisiin mennä liian pitkälle odottelun kanssa.

Että voitte varautua blogihiljaisuuteen.

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti kaikki menee vauvan suhteen suunnitelmien mukaan ja päivänsäde ilmestyy ilman suurempia ongelmia ihastuttamaan teidän elämää sekä meidän lukijoidenkin ;)(vaikka minäkään en ole vauvaihmisiä ;))

    Tsemppiä viimisille päiville! ja rapsutuksia koirille!

    VastaaPoista
  2. Ps. kyl yks masu-kuva olis kiva nähdä :D

    VastaaPoista
  3. Noo... kattellaan :) Jos vaikka istuttais Lisan siihen päälle, niin ois koiraihmisillekin jotain ;) Ainakin siinä säilyy hyvin isommatkin ruoan muruset.

    VastaaPoista