tiistai 17. kesäkuuta 2014

KEINUTEHIS!

Nyt se on kaikkien niiden puheiden jälkeen vihdoin aloitettava. Keinun tehotreeni. Siis todella a l o i t e t t a v a. Lisa teki molemmilla agiradoilla Tampereella keinuvirheen ja tiedossahan tämä on ollut aina - keinun suorittaminen on kehnoa!

Lähden koettamaan ensin hihnan kanssa päähän asti vieden, katsotaan mihin se siitä etenee.

--

SM-kisoista varmaan pitäisi olla vielä jotain sanottavaa, mutta ehkä sanoin jo kaiken jossain muualla, kovin kauan ei itseään jaksa toistaa! :)

Reissu oli kuitenkin ihana, koirat meni mukana hyvin, vaikka nauttivat kyllä selvästi kotimaastoihin päästessään, reppanat!

Igsy rakasti kisahulinoita, se pyöri siellä kuin väkkärä: "Koiria, ihmisiä, koiria, ihmisiä, ihanaa, ihanaa, ihanaa!!" Kukaan ei kuitenkaan ehtinyt sitä tervehtimään, muttei se siitä turhautunut, häntä heilui ja rakkauden saattoi tuntea ilmassa asti :)

Jore sai käydä haukkumassa kaikelle ja kaikille, kuinkas muutenkaan. Se haukkuu, vaikkei olisi haukuttavaakaan. Haukkuu haukkumisen ilosta, innosta ja kauhusta. Autossa se veteli hirsiä ketarat ojossa. Myös Manu rentoutui autossa erinomaisesti. Lisakin aina kun ei liikuttu, tai ainakin jos ei liikuttu epätasaisella tiellä, tärinät ja kuopat on sille kauhistus! Autoon mahtui hyvin yksi iso häkki, yksi keskikokoinen ja kaksi pienempää, kaikille oli tarvittaessa oma kotonsa ja mahduttiin me sinne Esan kanssa sekaan aina lounastamaankin parina päivänä :)

--

Manun kanssa tottisteltiin eilen Sotkamon keskustassa, se oli niin kiltti ja hieno poika, sai aivan positiivista kommenttia joltain kylänmieheltä, että onpas sulla nöyrän oloinen poika. Sanoin, että taitaa olla rotuominaisuus ja siihen mies totesi, että niinhän se näillä on, joten taisi olla ihan koiraihmisiä. :) Vaikka ei Manu aina niin nöyrä ole, yksittäiset koirat haukutaan tai muristaan ainakin ja SM:eissä lenkkeillessä neliveto ei meinannut hellittää hetkeksikään. Mutta hetkittäisia ihania valonpilkahduksia sen kanssa saa kyllä kokea :) Illalla huitaistiin pihalla iltalenkin jälkeen puomin kontakteja. Täydessä vauhdissa vasemmalta ohjattuna ohijuoksu on heikompi (hihnassa vielä tehdään varmuuden vuoksi), mutta kyllä täytyy sanoa, että hienosti se on tämän 2on-offin hiffannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti