maanantai 9. kesäkuuta 2014

Saariselällä 6.-8.6.

Ihana leppoisa tunnelma, ei kiirettä, aikataulut ennalta-arvattavissa, vaikka välillä saattoi myöhässä ollakin. Mutta ei sen väliä, koska missään vaiheessa ei ollut kiire mihinkään :) Kotiinkin jaksoi ajella vallan mainiosti sen viisi tuntia, minkä se kesti.

Uudestaankin kyllä pitäisi päästä lähtemään, toivottavasti onnistuu, vaikka sitten koko parven kera! :)

Lisan kanssa ehdittiin kuin ehdittiinkin jo perjantain radalle. Se oli ihanan helppo! Tuomarikin tuumasi, että oletteko koskaan nähneet näin helppoa kolmosluokkien rataa ;) Valitettavasti vein Lisan ohi puomilta (jos muistan oikein) ja joku muukin virhe siinä sitten sattui, koska tulos oli hylky, en siis saanut sitä videolle.

Lauantai aloitettiin lämpimissä merkeissä, C-radalta jälleen hylky. Tällä kertaa sitten hylyn jo ollessa alla, otin Lisan syliin kontaktilta ja uusin sen.

Hylkylinja jatkui koko päivän, milloin mistäkin. Lisalla on ollut omat tuulet lenkeillä ja muuallakin tässä jonkin aikaa, ja rata-alueen vieressä oli makeimmat nuuskuttelupaikat koko Lapissa, en tiedä johtuiko oikeasti hajuista, vai huonosta ohjauksesta tai jostain, mutta Lisa jumitti tuoksuihin D-radalla ja sen jälkeen huolimaton ohjaus vei sen putken sijaan puomille.

E-rata siis jälleen hylkäys, sama virhe toistui sielläkin, ilman nuuskutteluja ja loppuradalla taisin olla jo vähän masentunut...



Sunnuntai aloitettiin hyppyradalla, vauhti hyvä ja yllytinkin vähän liikaa pujottelulla, josta pari väliä jäi tekemättä. Lisa tuli silti oikein ulos ja tuomari päätään pyöritellen, jätti virheen tuomitsematta ja rata jatkui nollana... Ja päättyi nollana.

G-rata oli vitosta vaille nolla, harmittava hypyltä kieltäytyminen heti kolmosella, joten tupla jäi hankimatta siinä paikassa.

H-rata oli sitten myös kontaktivitosen paikka, samoin pujottelulta yksi kielto.


Kisapaikka oli upea ulkoilureitteineen, hiekkakentällä muutamia isompia kiviä, mutta se ei kisaajia haitannut. Toivon, että Saariselän kisat jatkossakin toteutuvat ja ilmapiiri säilyy yhtä rentona! :)

Aika ei riitä tarkempaan analyysiin, vaikka paljon mietittävää kotimatkalle jäikin. Torstaina sitten matkaan kohti Tamperetta, kyllä näillä eväillä on ihan hyvä lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti