keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Igsy voitti!

Igsy voitti pentukuvakilpailun - kiitos myös tätä kautta äänestäneille :)

--

Lisan kanssa treenattiin eilen (videoissa virheellisesti toissapäivä). Tänään vaikuttaa niin lämpöiseltä että nyt päivällä ei treenaamaan aleta, illaksi pitäisi suoriutua Kallille, toivottavasti vähän viilenee.

Otettiin teemaksi tavaraa treenilistalta, eli välistävetoja ja pujottelutreeniä. Välistävetoja tehtiin vain kahdella hypyllä. Ossi käy välillä videolla viihdyttämässä katsojia löydettyään kentälle yöksi jääneen Salama McQueen lippiksensä :)



Pujottelussa meillä on vain 10 kepukkaa. Putki oli reilun metrin päässä pujottelun päädystä. Vasemmalta ohjattuna tekeminen vahvempaa, joten treenikin oli nyt yksipuoleista ja oikealta ohjattua tällä kertaa. Lisa ei oikein kestä sitä, että vien sitä oikealta varsinkaan aivan perille asti, vaan minun ahdistaminen seinää kohti ahdistaa sitä liikaa, jolloin se joko menee sekaisin rytmissä tai jättää viimeisen välin tekemättä. Joten pysyn suosiolla kaukana ja vähitellen varmaan pitää sitten siedättää minun likiolollekin.

Mutta yllättävän hyvin nyt jo menee, pari kolme kertaa ollaan näitä putkijuttuja nyt treenattu, alku aina hankalaa :)


Postausta kirjoittaessani lapset olivat löytäneet yläkerran pakastimesta mansikoita - sopivaa helleherkkua sentään, kun heti aamusta mittari näyttää kahtakymmentä! Ulos siis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti