torstai 26. kesäkuuta 2014

Eiliset treenit

Taidan olla kiireinen tai kyllästynyt, tai vain laiska, kun en ole aikoihin laittanut tänne treenipiirroksia. Eikä poikkeusta siihen nytkään (ehkäpä jälkikäteen?).

Lähdin Kallille treenaamaan keinua, mutta tehtiin sitten samalla rataa, kun siellä sellainenkin oli tarjolla, keinun sisältäen. Olen edelleen vähän flunssassa, sitä samaa jota Esa sairasti SM-eissä. Minä olin huonoimmillani juhannuksena ja vieläkin kuiva yskä vaivaa, mutta hyvinhän tuota jaksoi juosta. Keinulle viljelin namia ja se menikin tosi hyvin, viiimoinen kerta ilman namia ja hyvin imi loppuun asti.

Puomin kontaktit oli hienot joka kerta! Toivotaan että sama flaksi jatkuu tänään illallakin, kun käydään Kemissä starttailemassa kahdella Moilasen agiradalla. Lähtölistoilla oli muutamia parsontykkejä etelästä, joten saa nähdä miten hurjaksi siellä taistelu menee. Nopeimman tuplanollan tekijälle on jopa luvassa rahapalkinto. :) Ei me nyt aivan sitä pidetä tavoitteena, mutta sujuvat radat ja toimivat kontaktit voisi olla se meidän motto. Rennolla draivilla, kuten aina.

Viikonloppuna kilpaillaan agilityn maajoukkuepaikoista Rovaniemellä. Lauantain vietänkin koneella Livestreamia tuijottaen ja sunnuntaiksi me mennään koko päiväksi Rovaniemelle katsomaan finaalit!! :) Toivottavasti tosi moni tuttu olis päässyt jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti