sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Koulutusviikonloppu

Kotiin on palattu ja koulutuksen antia voi katsella ensimmäisenä päivänä kuvatuista videoista. Oli mukava käydä Tienhaaran Jarilla, Mika nyt on jo aika tuttua huttua, varsinkin kun rata oli sellainen jonka olin jo tehnyt aiemmin meidän treeneissä ja sunnuntaina kehtasi sitten laittaa minut tekemään samaa rataa kuin lauantaina. Se vähän harmitti, mutta hyviä vinkkejä sai taas Mikaltakin, kuinkas muutenkaan.

Jarin radoista huomasi erityisesti, miten uudella ohjaustavalla sekunteja säästyi useita ja ohjaus muutenkin muuttui käsittämättömän sulavaksi ja itsellekin tuli sellainen olo, että näinhän tämä tietenkin pitää tehdä! Tänään sama juttu, kyllä ensin itse tehty rata oli jonkinlainen nolla suoritus myös, mutta kyllä se on aikamoista sotkemista kun sen tekee lopuksi parannetuilla ohjauskuvioilla. Hassua! Tunnen itseni kyllä välillä niin kömpelöksi otukseksi joka on vain koiran tiellä koko ajan, ei osaa käyttää käsiään, ei jalkojaan eikä varsinkaan liiku yhtään mihinkään.

Foxy oli mainiolla tuulella koko viikonlopun, jaksoi molempina päivinä hienosti molemmat puolen tunnin treenit peräjälkeen ja oli kivasti hanskassa koko ajan :D Kiitos Foxy, olet ihana ihana koira!!! Se sai muutenkin hellilälliviikonlopun, kun kaksi muuta rascalia olivat Seskarössä hoidossa ja Foxy pääsi meidän kanssa Oulussa saunomaan ja sänkyyn nukkumaan. :) Saunasta se ei olisi tullut pois ollenkaan. Ihanaa, kun uudessa asunnossa on taas sauna mihin koiratkin voidaan ottaa, uskon, että sellainen lämpöhoito tekee koirallekin hyvää treenien jälkeen.

Tässä siis videot. Ensin on aina rata jonka teen itse omilla päätöksilläni ja lopuksi sitten kouluttajan avustuksella korjattu versio. Yksi virhe siellä tuli kolmanneksi viimeisellä esteellä kun Foxy kielsi. Tämä siis näkyy toisella videolla. Ihan mielettömän huonosti ohjattujahan nuo omatkaan eivät voi olla, kun nollaa kerran tehtiin, mutta on se sulavampaa se ohjaus noilla parannetuilla kuvioilla ja pari sekuntia säästyy molemmilla radoilla. Näin vain. :)

Agility training from this weekend in Oulu. First you can see a video with my own guiding and in the second video you can see the same course guided with advice from the trainer Jari Tienhaara. Third video is from Mika Moilanen's training session first with my own guiding decisions again and after with Mika's corrections. I actually saved 6 seconds after the corrections, it's amazing and I so wish one day I can make all those decisions by myself...

Foxy was very attentive and speedy all weekend, I just love working with her! :)

Tässä siis Jari Tienhaaran rata ensin ohjattuna ihan itsekseni:

Jarin rata harjoiteltuna:

Mikan rata itse tehtynä:

Mikan rata fiksailtuna:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti