keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Päivitystä

Tauko tekee välillä hyvää. :) En ole vieläkään alkanut pakkaamaan vaikka muutto on edessä varmaan jo äitien päivänä ja tämä viikonloppu menee kisahulinoissa seinäjoella! Lähdetään tyttöporukalla matkaan huomenissa iltapäivällä ja siitä se sitten taas lähtee, nollien keruu. Ekat startit meillä on perjantaina iltapäivällä ja venyy varmasti myöhäiselle, muista starteista en osaa mennä sanomaan kun kaikki riippuu niistä nollista. Toivon kuitenkin kovasti, että sunnuntaina ei enää oltaisi ykkösissä, koska muutoin kotiinpaluu menee tosi myöhäiselle, sillä ykköset kisaavat sunnuntaina viimeisinä.

Lumet sulaa kohinalla, tosin meidän pihalla sitä riittää vielä kiitettävästi. Uusi piha sen sijaan on jo paljon paremmalla mallilla sulamisasteen suhteen, enkä millään malttaisi odottaa ensi viikonloppuun kun varmaan päästään jo grillailemaan ja chillailemaan omalle terassille! Kuvia en ihan tähän hätään loitsi, kun asuntoilmoituskin on jo netistä poistettu, mutta heti sitten kun on muutettu. :)

Esa ei lähde kisoihin mukaan :( Joten on ekaa kertaa selvittävä aivan yksin! Onhan siellä oma valmennusryhmä mukana, mutta jokaisella on myös omat koirat, joten Foxy ainakin on aivan minun omalla vastuullani. Toivotaan, että viimeviikonloppuisesta hieronnasta oli apua ja koira olisi nyt vetreämpi. Taas moitittiin jumittavia lapoja ja meille annettiinkin hyödyllisiä kaulan ja lapojen venytysvinkkejä. Eron huomasi kyllä jo heti seuraavana päivänä, kun vielä hieroessa Foxyn nahka ei irronnut lapojen kohdalta lähes laisinkaan ja ja kotona sitten oli hyvinkin löysä. Mutta neiti kun ei edelleenkään osaa rentoutua hierottaessa ollenkaan, voi toki olla, että muuten vaan jännitteli lapojaan niin, ettei nahkasta saanut otetta. Sama hieroja tulee vierailulle pian uudestaan ja Foxy saa sitten lisää hoitoa tutussa paikassa, joten toivotaan, että vähitellen tuo jännittäminen jäisi pois. Olisi jotain oikeaa hyötyäkin tuosta hieromisesta sitten.

Parsonfoorumilta luin juuri aivan höpö-uutisesta minkä ruotsalaiset ovat keksineet; BOT, eli Back on Track -tuotteet agility tms. kisoissa luetaan nykyisin dopingiksi!! Tämä siis Ruotsissa. HAH! No, ei passaa sitten takkia näytellä kisoissa sillä puolen, mutta toki sen käyttöä me ei lopeteta, voin kertoa sen tässä aivan suoraan. Katsotaan näkyykö verikokeessa BOT:in käyttö jos joudutaan pistotarkastukseen ;) Joku foorumilla vertasikin BOT:in käyttöä hierontaan, alunperinhän ruotsalaisten tarkoituksena on siis estää kipeideillä ja sairailla koirilla kisaaminen, eli heidän yksi yhteen ajattelutavallaan BOT:tä käyttävä koira on kipeä/sairas, eikä saa näin ollen kisata. Mutta entäs kun BOT:tä käytetään myös ennaltaehkäisevästi, kuten myös hierontaa? Pitäisikös koirien hierontakin sitten kieltää ja mieltää douppaukseksi? Joku tuossa ajatustavassa nyt vähän mättää ja saisivat miettiä asiaa uudestaan. Eiköhän sairas koira tule erottaa joukosta jollain muulla tavalla kuin sillä, onko sillä treenitakki päällä vai ei?? Niin höpöhöpöä ettei ole tosikaan!!!

Ilmoin itseni Foxyn kanssa agirotuun joukkuekisaan ja Rommin varakoiraksi mölleihin!! :D Mennään sitten hihnan kanssa jos tuntuu, että muutoin ei yksinkertaisesti uskalla ;) Jos nyt siis päästään/joudutaan kisaamaan. Kivaa, kivaa! Jos nyt oikeasti kerrankin päästäisiin lähtemään sinne :D

1 kommentti:

  1. Sinulle on tunnustus blogissani! Kuvassa voisi olla tietysti koiria, näin koirablogin ollessa kyseessä :)

    VastaaPoista