keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Tavoitteissa pysyminen

Tänään käytiin valmennuskurssin aluksi palaveria omista tavotteista ja tilanteesta niiden saavuttamiseksi, Mikan kanssa henkilökohtaisesti. Hui! Mehän ollaan Foxyn kanssa periaattessa ihan tavoitteissa pysytty, koska ne oli niin laimeat jo alunalkaen, eli nousta kolmosiin kevään aikana. Edistystä tosin ei ole tapahtunut tavoitteen asetettuani, koska yhtään nollaa ei olla saatu, niissä yksissä kisoissa joissa ollaan päästy käymään sen jälkeen. Ja kysehän ei tosiaan ole ollut kilpailumotivaation puutteesta, se vielä kaikille tiedoksi keneltä jäänyt epäselväksi, vaan tyhmyyksissäni en uskaltanut ilmoittaa Foxya kisoihin kun odotin juoksuja tulevaksi ja sitten kun ne lopulta alkoi, missasin nekin kisat joihin olin jo ilmoittautunut kun päätin olla enää odottelematta pidempään. Mutta senkin opin sitten, että juoksuja on ihan turha odotella, kun sen juoksutodistuksen kirjoittaminen ei ole iso juttu ja rahatkin saa takaisin. Että jatkossa sitten rohkeasti vain ilmoittautumaan kaikkiin mahdollisiin kisoihin, niin kuin ollaan tehtykin ;) Touko- ja kesäkuu on aikalailla täynnä!

Pikkuisen jäi kaivelemaan, mutta koetetaan unohtaa menneet ja keskittyä nyt tiimityöskentelyyn ja koetetaan kovasti olla osa ryhmää ja hyödyksi, vaikka vasta ykkösiä ollaankin. Meillä on hieno ryhmä ja on ollut tosi kiva tehdä hommia kaikkien kanssa. :) Seinäjoen reissuakin odotan innolla! Sinne pitäisi pian muistaa ilmoittautuakin, kokonaiset kuusi starttia!! Kyllä sieltä viimeistään joku nolla irtoaa, ellei sitten jo Oulun kisoista tule niitä kolmea nollaa joista näin unta muutama yö takaperin. ;) Kyllä lähitavotteitakin pitää olla ja onhan se niin, että aina kun radalle mennään niin tähtäimessä on se nolla joten saa kai siitä puhua etukäteenkin? Vai pilaako se jotenkin mahdollisuudet??

Tänään tehtiin pikku rataakin, siinä sai vauhtia kerättyä mukavasti ja Foxy meni oikein siivosti ja napakasti, tosin ekalla kerralla sai kyllä kauhistella sitä sutimista joka mutkassa - pikkuisen oli vauhtia matkassa! :D Täällä on vauhtipelit menossa nyt Lisalla ja Rommilla kun ovat joutuneet olemaan aika paljon häkissä tänään. Saatiin heille lainaan tosiaan sellainen extraiso rotikanmentävä häkki jossa molemmat mahtuu oleilemaan hyvin yhtäaikaa. Ei ole niin yksinäistä sitten. :) Mutta kyllä näinä häkkipäivinä illasta huomaa, että häkissä ovat joutuneet olemaan. Fiuuu!

1 kommentti: