maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pääsiäiset

Toivottavasti kaikilla on ollut iloinen pääsiäinen, mekin päästiin pitkästä aikaa reissuun melkein koko perheen voimin. Emme uskaltaneet ottaa kolmea koiraa kiusaamaan Lukas-herraa Sotkamoon, joten lähdimme vain tyttöjen kera matkaan. Ei Lukas kyllä pahemmin perustanut Lisastakaan, Foxy menee jo siinä sivussa kun ei tule liian lähelle.Tytöillä riitti leikittäjiä ja saivatkin varmasti pallopeleistä joksikin aikaa tarpeiksi asti. Foxykin oli aivan erikoinen, odotti koko ajan leikittäjää, ihan kuin silloin ennen vanhaan. :) Sitä kun on usein jo ajatellut, ettei se voi enää olla aivan terve kun ei se tee mitään muuta kuin nukkuu. Mutta siltä on vain puuttuneet virikkeet. Rommin kanssa se ei taida nykyisin peuhata lähinnä vain oman arvoasemansa takia tai ainakin sen oletetun arvoaseman...

Käytiin vielä eilen ennen lähtöä esittelemässä meidän tytöt tuttavapariskunnalle jotka saavat toukokuussa oman russelin, sen tappijalkaisen. Kyllä taisi tytöt sen verran osata ihastuttaa, että koirakuume vain paheni :D Muistan itse kuinka Foxya odotetellessa katsoi niin tarkkaan jokaista kadulla kävelevää parsonin tapaistakin, että olisin varmasti ollut onneni kukkuloilla, jos joku olisi parsonin kanssa tullut kotiimme koiraa esittelemään.

Täällä sitten sataa vettä. Piha on ihan sohjoa ja sisällä kylmä. Kameralla on joitain ehkä onnistuneehkoja kuvia eiliseltä kevätlenkiltä koirien kanssa, kun vielä löydän sen kameran ja siirrän kuvat koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti