keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Kisoihin valmentautumista

Ratatreeniä tänään :) Ja olipas vain radassa haastetta kivasti! (Klikkaa kuva isommaksi, niin numerot näkyy selvemmin.) Vähän varmasti mittasuhteet heittää, mutta esteet oli sijoiteltu jotakuinkin näin
´


































Meille ongelmia tuottivat esteet 17 - 19, kun Foxyn piti pysyä lähellä putkelle asti. Itse en taas malttanut pitää koiraa hallussa vaikeiden kohtien ohi (hypyt sivuilla putkelle mentäessä), vaan päästin sen aina livahtamaan muille esteille. Jankattiin aika monta kertaa.... Mutta muutoin rata meni loistavasti, en sano, että nappiin, mutta hienosti kuitenkin, kun ajattelee kuinka vaikea rata meille oli. Kepeille lähetyksetkin sujuivat hienosti samoin takaaleikkaus 9 esteelle. 14 - 15 välin otin sylikäännöllä keinulle, sekin onnistui hienosti. Harmi kun tätä ei tullut videolle. Esa kun ei nykyisin enää kulje meidän mukana kun treenit ovat niin pitkiä ja nyt tietenkään kun se on siellä Ruotsissa.

Mutta näistä treeneistä jäi hyvä mieli mikä onkin tärkeää kun edessä on taas kisat viikonloppuna Haukiputaalla. Nyt niitä nollia sitten... ;) Mikakin tykkäsi että hyvin mentiin ja että Foxy irtoaa hyvin ja tekee esteitä hyvin kauempaakin, mutta lähellä työskentely on vaikeaa ja sitä meidän tuleekin vielä treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti