sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Foxy levossa

Foxy loukkasi jalkansa tänään treeneissä :( Lämmittelyt oli kyllä tehty, mutta typykkä oli niin intopiukeessa kun otettiin keppitreeniä pallon kanssa ja vielä vedätin sitä persjätöllä seuraavalle esteelle, että se liukastui jossain kohtaa niin, että vauhti hävisi aivan täysin. Liikkui vielä hyvin, mutta pari kertaa näin oikean puolen tassun ilmassa ja nyt kotona se ei hyppää sohvalle.

Ei auta kuin odottaa, että aika parantaa ja ajattelin, että viikolla voisi vielä hierotuttaa ja kuulla tuomio ensi lauantain startista. Jos se on vain venähtänyt tai revähtänyt, niin varmaan toipuukin pian, onneksi otettiin vain yksi startti viikonlopulle, jos nyt ei sitten päästä lähtemään.

Botit on selässä, kiitos Marin :) treeneissä meillä on aina Bot, samoin jähyttelyt ja lämmittelyt ja matkustukset tietty, kotonakin pidin vähän aikaa, mutta vasta myöhemmin hoksasin, ettei pääsee sohvalle hyppäämään, joten saapi nyt olla yllä koko yön.

Lisalla alkoi juoksut toissapäivänä, joten mulla ei nyt sitten ole koiraa epiksiin. Toivotaan kuitenkin, että Foxy toipuu nopsaan, ettei se olekin vaan jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti