torstai 11. marraskuuta 2010

Polar Bear Posing

Natural Born Poser :) Kuinka helppoa se onkaan Joren kanssa! Ota nami, laita koira pöydälle, pistä nami nokan eteen ja tadaa, saat tehdä pojalle mitä vaan ja se kun seistä pönöttää! Ihana mies! Tai poika siis. Välillä se tarjoaa istumista, jos ei muista palkata ajoissa, mutta ei tietoakaan rimpuloinnista, pöydällä pelkäämisestä tai mistään muustakaan tavanomaisesta pennun pöytä/käsittely käyttäytymisestä.

Tässä siis itselaukaisevalla otettu kuva Joresta, eilen 10vk. Sillä on sittenkin melko hyvät etukulmaukset. En oikein ymmärrä mistä se on perinyt ne, jos totta puhutaan... Takaakin se on aika hauskannäköinen, kuvassa olen antanut vähän liikaa venyttää kameran puoleista jalkaa, kuten aina Foxyakin seisottaessani. Hännänkiinnitys on oikein passeli myös ja lantiossa on silti suotavaa kaarevuutta. Toivotaan, että paketti pysyy kasassa kuukausienkin kulueessa :)
















Jorea ei olla mittailtu, mutta kerron sitten kun ohittaa Lisan. Ja Foxyn. Toivottavasti ei Rommia kuitenkaan :P

Vaan osaahan se olla yksi riesa ja riekkuapinakin. Tänä iltana puri jalkapöytääni verinaarmut innostuksissaan. Se uskoo jo Ei-sanaakin toisinaan, yleensä työnnän, tai nostan sen niskavilloista pois kun se on sukkien kimpussa, mutta nyt oli Ilse sylissä kun oltiin jo menossa nukkumaan ja pojalla taas menossa iltavillit. Esa tuli sitten väliin, mutta vahinko oli jo tapahtunut, AUTS!! Foxyhan ei roikkunut lahkeessa/jalassa ja Lisa hyvin, hyvin vähän. Rommi tuli meille vasta kun se aika oli jo ohi. Yleensä ekan pois työntämisen jälkeen Jore vaan hyökkään takaisin äristen kahta kauheammin ja sitten kun se lopulta uskoo, se hypähtää hauskasti istumaan, tillittää ylös päin niin suloisesti, korvat kaulalla luimussa ja heiluttaa pikku nakkihäntäänsä, ettei sille voi olla nauramatta - anteeksi anto on siis hyvin nopea!

Jore osaa myös jo seurata, katsekontaktissa, heh, siis ihan omin päin, ei olla opetettu sitä, eikä se tiedä tekevänsä jotain oikein. :) Se osaa istua ja odottaa ruokaa muiden koirien kanssa. Se osaa kakkia ja pissiä sekä ulos että sisälle. Taitava poika, mitä siitä vielä tuleekaan, kuka tietää!! Valitettavasti Esalla on edelleen usko koetuksella, tuleeko hänellä koskaan olemaan sitä aikaa ja tarmoa mitä pikku pentu vaatii... Luoksetuloa ei olla vieläkään harjoiteltu ja se alkaa olemaan jo erittäin ajakohtaista. Pihallahan Jore ei kaipaa yhtään ketään eikä mitään...

Jore is wonderful on the table, no fear and stands like he's done it for ages :) He seems to be having quite good angulations, better in front than Foxy had at this age and about the same as her mother, in the back. Tail set is something between Eikka and Foxy's tails, very nice indeed, with a little roundness on the loin too. I hope he will mature the same way, he certainly looks a handsome boy.

Though actually he is a pain in the ankle every morning and night, and during the day too, when he's awake. I had a cut in my leg tonight him being a little too rough. He's starting to get the meaning of "no", but usually after telling him to stop he just gets more ferocius. After some repetition he would suddenly sit on his buttocks, looks straight up into your eyes, wag his tiny little tail as if to say: "I'm no harm!! I'm a good boy!!" You know, with the same tone Pinocchio would say it, except that you can't see his nose growing several inches...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti