lauantai 27. marraskuuta 2010

Kaamosrallista

Semmosta rallia se!! :)

Päästiin Suomessa vierailevan tuomarin Alen Marekovicin agiradalle, vähän jäi tietenkin polttelemaan, että lisää olisi pitänyt saada kun oli radalla niin hyvä fiilis ja Foxy oli innokas. Valittevasti ohjasin surkeasti, päästin väärään putken päähän ja sen jälkeen sitten löysäilin, unohdin rataa ja kaarroksetkin meni pitkiksi... Ihanneaika oli hurja ja sen alitti vain yksi koirakko, Marjaana parson Xenan kanssa, he harmillisesti saivat vitosen tosi pikkukiellosta, joka oli minusta aika tulkinnanvarainenkin tapaus jopa, mutta tuomari tulkitsi sen tässä tapauksessa kielloksi. Yhtään nollarataa ei siis kolmosille tullut! :P Jospas vähän keventäisivät aikoja, jos seuraaville säkäryhmille on käynyt samalla tavalla. Aapon äiskät Anne ja Iines voittivat radan muutamalla hassulla kymmenesosan ajanylityksellä. :)

Rata oli lyhyt pituudeltaan ja etenemä laskettu sen mukaisesti, 3,9m/s mutta se oli täynnä tiukkia kaarroksia ja haltuunottoja, jotka kyllä hidastaa vauhtia ja roimasti. Se sitten näkyi tuloksissa.

Piti tietenkin itse päästä ronkkimaan videota niin kuin se olisi nollarata ja oltaisiinkin Foxyn kanssa saatu reilun -1 s aliaika, kaarroksineen, eli monta monituista kohtaa radalla tosiaan oli, missä kaarrosten ei olisi tarvinnut venyä niin pitkiksi, oli itse ohjauksen kanssa joko pielessä, eli väärä tapa, myöhässä, kerroin koiralle liian myöhään minne jatketaan tai muuten vaan hukassa, eli unohdin omat ratkaisut rataantutustumisesta ja annoin koiran venyä liian pitkälle. Eli aikamoista sähläystä minun osaltani!! Voi minua!

Mutta kuten sanottu, olin silti tyytyväinen Foxyn yhteistyöhön minun kanssa, se oli kuulolla ja teki juuri niinkuin käskin, olipa ne sitten pieniä tai suuria kaarroksia - hieno tyttö! :)

Tässä rata videoituna. Eli ensimmäinen putki meni jo väärään päähän, Aan jälkeen tulevan hypyn jälkeen olisi pitänyt sujahtaa putkeen ja siitä kepeille, mutta koska en saattanut ja varmistanut putkeen menoa... :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti