tiistai 30. marraskuuta 2010

Jore

Jore täyttää huomenna 13 viikkoa. Mittailin sen eilen n. 29cm korkeaksi, eli samoissa mennään kuin Foxy Joren iässä. Toiveena olisi semmoinen 36cm, luonnollisesti, onhan se uroksen ihannemitta. Jore tulee varmaan isäänsä sen suhteen, että se on vähän korkeuttaan pidempi, sillä se on oikein sopusuhtaisen ja hauskan näköinen nyt, vaikka sen pitäisi olla jo aika honkkelijalkainen kolistelija tällä hetkellä :)

Se roikkuu lahkeessa edelleen aika paljon, lopettaa käskystä, mutta aloittaa uudestaan kun liikut. Tai sitten pitää vähän puuttua nappaamalla niskasta. Sitten se heiluttelee häntää ja saattaa vähän komentaa samalla, että mitäs sinä nyt siinä kieltelet minua, mutta istuu yleensä lopulta ja odottaa rapsutuksia. Se on oppinut muiden koirien kanssa jo odottamaan ruokailuvuororaan, oikein fiksu penska siis. Saa säännöllisiä rallihepuleita, mutta jää rauhallisesti odottamaan häkkiinsä/nukkumaan, jos se laitetaan jäähylle. Olen niin ylpeä, kun olen saanut sen opettettua pois siitä vinkumisesta :) Se on tällä hetkellä meidän koirista ehdottomasti paras häkkeilijä!

Karva sillä on karheaa ja tasaista sieltä mistä olen nyppinyt, pentukarva alkaa olla jo poissa. Jalat sillä on vielä aika karvaiset, niihin en ole vielä koskenut. Saa nähdä nyt sitten, tuleeko siitä oikeasti karkeakarvainen, vaiko vain reippaasti karkea broken. Nyt ainakin näyttäisi hyvältä ja vaikka turkki varmasti onkin työläs pitää oikein nättinä koko ajan, niin sen varmaan pystyy pitämäään koko ajan nättinä, kuten Foxylla. Rommi ollessaan oikeasti karkea, käy välillä aivan pehmoisella pohjavillalla, eikä puhettakaan että semmoisella tarkenisi ulkona tai voisi käydä näyttelyissä tms. Puolikarkea on siitä kätevä, että oikeatahtisella nypinnällä se pysyy oikeastaan koko ajan hyvännäköisenä, peittävä ja säänkestävänä.

Tässä kaksi kuvaa viime viikolta, ei se ole vielä niin paljon ehtinyt siitä muuttua... Meidän trimmauspöytä tärisee niin, että Jore ennemmin laittaisi siihen vaan pötkölleen ja siksi sen häntä on alhaalla, sitten laitoinkin sen ruokapöydälle ja poseeraaminen onnistui paljon helpommin.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti