keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Ongelmia juomisen kanssa

Foxy on ollut vähän liian kiltti äiti kai ja pennut vähän liian hanakoita maitovasikoita, niin että juominen on ihan kerrassaan unohtunut kaikessa muussa muodossa. Hyvin harvoin pikkupallerot kävivät vesiastialla, eikä Jorek taida vedenjuomista oikein vieläkään. Nappulakin imee niin kamalasti nestettä vain itseensä, eikä se edes suostu syömään, jos nappulat lilluu vedessä, muutenkin syö jo huonosti. Että hohhoi...!!

No, kun sekaan laittaa vähän jauhelihaa ja siihen sekoittaa runsaammin vettä, niin sitä kautta menee alas edes jotain. Aapo oli maanantai-iltana jo tosi virkeä päivällisen sairastelun päätteeksi ja voihan olla, että on ollut vähän sitä nestehukkaa sielläkin päässä, ja se sai sitten massun kääntymään ympäri puoleksi päivää.

Olen miettinyt ja miettinyt noita Foxyn startteja, viikonlopun leikkikisat meni hienosti, se ei näytä jumimisen merkkejä, on antanut minun hyvin "lääppiä" sitä hieronnan merkeissä, venyttelee normaalisti ja askel kulkee lenkillä kauniisti. Ajattelin nyt sitten, että kävisin kuitenkin Oulussa ensimmäiset startit 21. päivä, mutten ota kaikkia tarjolla olevaa kolmea, vaan kaksi. Seuraavalla viikolla siitä on Torkkin kisat, joissa tuumailin, että ottaisin lauantaina yhden startin ja sunnuntaina kaksi. Olisikohan se tarpeeksi kevyt aloitus? Hieroja tulee tarkistamaan hauvat ensiviikon torstaina, että kaikki ovat kunnossa ja erityisesti tuo meidän mamma :)

Jorppu-Korppu on semmoinen kimppu "ongelmia" ;) Kaikki meidän aikuiset täällä jahtaavat sitä kun se on hepulissaan ja kun saavat kiinni, Jore pötköttää maassa selällään ja puree ketä milloin mihinkin, vaikka Foxy on kiinni kurkussa, Lisa jalassa ja Rommi takapuolessa :D Aivan uskomaton tyyppi. Ja siitä taas pakoon vaan heti kun pääsee ja isot perässä! Lisa on ainoa, joka sanoo vähän kovemmin ja on tuo Foxykin vähän ryhdistäytynyt, kun vissiin tajunnut millaisen hirviön se on luonut... ei sentään ;) Osaakin sitten olla ihastuttava palpero silloin kun haluaa, mutta sepä niistä tekeekin niin katalia! Kynsienleikkuu sujui vielä tänään melko hyvin, enempi tarvitsee kyllä tuota käsittelytreeniä, vaikka päivittäin sitä vähän aina sieltä täältä nypin, mutta kyllä se jo hanttiin kovasti olisi laittamassa. Lempeästi, mutta milliäkään periksi antamatta... hyvä siitä vielä tulee. Toivottavasti. :P

2 kommenttia:

  1. Repesin ihan totaalisesti kun luin tuon otsikon... aattelin että nyt on Lotalla menny kuppinurin ja pullot on avattu :D.

    VastaaPoista
  2. Joo, koetin kerrankin olla vitsikäs ;D

    VastaaPoista