torstai 18. marraskuuta 2010

Foxyn trimmausta

Foxylla alkaa Kajaanin näyttely häämöttää jo 8.1. pitäisi taas olla kunnossa sekä turkki että kroppa! Sille on jo tullut kivasti lihaksia uudestaan mammaloman jälkeen, varsinkin takareisissä oli oikein kuopat entisten muskeleiden sijalla, mutta nyt lihakset ovat tulleet takaisin ja muodot ovat vähän pyöreämmät :) Vatsalinja on edelleen aika tasapaksu, kun Foxylla on ennen noussut vatsa runsaasti rintakehää korkeammalle, hoikka tyttö kun on ollut, joten toivotaan, että ainakin vähän kapeammaksi vielä ehtisi. Painoa on edelleen pentujen jäljiltä reilu 1kg aiempaa enemmän! :(

Pentujen jälkeen olen kertaalleen trimmannut sen aivan kaljuksi, jonka jälkeen se vielä itse tiputti karvaa melko runsaasti. Nyt siistin sen uudestaan, erityisesti kyljet, joihin on toiveena saada tasainen pohjavilla ennen tammikuuta. Foxylla on aina olleet kyljet huonosti peittyneet, joten koetan vähän parannella niitä. Tassutkin nypin siltä reilu kuukausi sitten aivan kaljuiksi ja niissä on nyt oikein kivasti karva, samoin reisissa, jotka vähän aikaa sitten kuulsivat läpi voimakkaasti.

Foxy's got a dog show coming in 8th of January in Kajaani and I'm trying to groom her accordingly. She's in quite a bad shape after the nursing period and it's going to take a while to get her coat looking as good as it used to. She's got a lot of bald spots where the undercoat's missing and I've also plucked off the old topcoat. But I think I'm on the right way here, and we've still got 1,5 months to go :)

She's also overweight and obviously I'm having problems in sizing her portions to the right amount. Well, no worries there, if she's too fat in january, that's how it'll be. I'd rather that she would loose weight naturally, by getting her regular exercise (we've only recently started training again) than by reducing her daily meals.

Salaman kanssa otetussa kuvassa näkyy hyvin nuo vielä karvattomat kohdat.















Ja ilman salamaa, otin itselaukaisevalla, että pystyin pitämään pallo niin, että Foxy seuraa sitä katsellaan ja jostain syystä tämän toisen kuvan tuumasi ottaa sitten ilman salamaa.















Pikkumurmelikin sai käydä pöydällä syömässä kinkkua.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos =)(edeellisessä paljon kirjoitusvirheitä)

    Oon semmoinen jännittäjä,että saa nähdä viekö jalat lauantaina ollenkaan sinne radalle vai jäänkö lähtöön =)
    Onneksi olen tottunut mokaamaan ja koheltamaan ja osaan omille toilailuilleni nauraa =)
    Koiratkaan ei nyt mee lukkoon kovin pienestä,eli mamma saa aika paljon anteeksi ja toilailla mielin määrin
    Kun en vaan saisi koiria näyttämään ihan tyhmiltä ;)
    Agi on hauskaa ja siksi päätinkin,että vedän Tuula-radat sit jos meen lukkoon ja unohdan radan =)Seuraan koiria ;)

    VastaaPoista