torstai 11. marraskuuta 2010

Janitan luento

Huomenna suunnataan auton keula kohti Haukipudasta ja lähdetään muutaman agilityihmisen voimin kuuntelemaan Janita Leinosen luentoa radanlukutaidosta! Odotan innolla :) Onneksi ei tarvitse odottaa kauan. En aiemmin uskaltanut hehkuttaa tästä, kun odotin paikkojen varmistumista, sunnuntaina lähdetään koulutukseen kuunteluoppilaiksi. Järjestäjänä on Active Dog, joka poiketen muista Pohjois-Suomen seuroista, tarjoaa agilitykoulutusta seuran ulkopuolisille harrastajille, myös omasta takaa. Active Dogin omistavat Mikko Aaltonen ja Mari Kaplas.

Kursseistaan innostuneena, ilmoittauduttiin samoin tein myös joulukuussa tarjolla olevaan Elina Jänesniemen koulutukseen. Janitan koulutukseenkin olisi tietysti hotsittanut lähteä, mutta Foxy ei kaipaa vielä koulutuksia joka viikonlopulle. Mutta onpa vain hienoa, että järjestävät tällaisia koulutuksia. Se ei auta kuin laittaa Active Dogin kotisivut selaimen etusivuksi, että pysyy kärryillä uusimmista kursseista ja ehtii ilmoittautua ensimmäisten joukossa. ;)

Sanna kävi tänään hieromassa Foxyn ja Lisan. Lisa oli hierottavana ensimmäistä kertaa ja jäykisteli kyllä aika lailla. :P Venytyksetkin kuitenkin onnistui, ettei se niin huonosti mennyt. Sannan mukaan Lisa oli oikein hyvässä kunnossa, eikä löytänyt siitä jumeja. Kehui typykkää lihaksikkaaksi ja jänteväksi. Alunperin oli tarkoitus hieroa Rommi Lisan sijaan, mutta Rommi pääsikin Penan ja Kaijan mukana käymään ell:llä rokotuksilla, kun sillä menee ne umpeen niin eri aikaan kuin Lisalla ja Foxylla. Jospa ne saataisiin synkronoitua tässä joskus...

Foxy jäykisteli (eli siis jännitti hierontaa) ehkä aiempaa vähemmän, vaikka edellisestä kerrasta on kyllä jo harmillisen pitkä aika. Sillä on ilmeisesti mahan kannon ja imetyksen takia selässä vielä kipeämpi kohta, näin Sanna arveli ja Sanna kehotti hieromaan koiraa itse (neuvoi toki miten :)) ja tarkkailemaan koiran seisomista ja liikkeitä. Foxy ei ehkä ole nyt laskenut aivan normaalisti painoaan oikealle jalalle, jolla puolella jumikin selässä oli. Mutta nyt voi taas hyvillä mielin lähteä hoitamaan tyttöä ja tarkkailla sitä rasituksen jälkeen. Seuraavan kerran meillä on treenit maanantaina ja huomenna aion myös ilmoittautua muutamaan starttiin marraskuun lopulle.

Tytöt antoivat myös hieronnan päätteeksi oikein hauskan kuvan itsestään vieraalle, ottamalla oikein railakkaasti yhteen Joren takia. Lisa siis paimentaa Jorea, Foxy ei tykkää, tulee kahakka ja Jore mukana aivan kympillä! Jes. Minä sain napattua Joren, Esa Lisan ja Kaija Foxyn. Esa pisti Lisan suihkun alle... Sillä paloi hermot. Jep jep. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti