sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Tapahtumia

Hohhoi... pitkä viikonloppu takana päin. Tämän päivän koulutus oli ihan huippu ja oltiin siis "vain" kuunteluoppilaina. Mutta jos ottaa oppimisen siltä kannalta, miten paljon saa uutta materiaalia omille koulutettaville, niin ehdottomasti ilman koiraa sai koulutuksesta paljon enempi irti. Ei ehditty olla paikan päällä kuin reilut kolme tuntia, kotiinkin piti ehtiä, kun oli isäinpäiväkin. Satuttiin juuri näkemään radalla Aaltosen Mikko ja Kaplaksen Mari, joten olipa siinä sitten sitä sisäistämistäkin, sain myös videoille aika mukavasti materiaalia, jota voin purkaa omissa treeneissä harjoitusten muodossa.

Oikeinkin hyödyllinen viikonloppu ja täynnä uutta asiaa! :)

Foxyn kanssa ilmoittauduttiin yhteen starttiin lauantaille kahden viikon päähän. Se on ollut nyt oikein reipas sekä ulkona että sisällä, tosin huomasin tänään, että silmä punottaa ja mahtaa olla lääkäriin menon paikka jos vielä enempi alkaa rähmimään. Koetan kuitenkin ensin kotikonsteilla, sillä viimeksi kun ollaan silmätahnaa kokeiltu, ei sillä ollut mitään vaikutusta. Ollaan aika paljon nyt syötetty valmispakaste Klass Plussaa nyt viimepäivinä ja koska Foxylle tuli nuorena koirana jostain nappulasta silmäoireita, uskon, että kyseessä on taas jokin vastaava ja pistän sen kunnon liha ja luukuurille eikä mitään pötköjä enää sille. Pentunappulan se kyllä kesti hyvin, eikä mitään allergiaoireita tullut ainakaan siitä. Pentunappulana on ollut Eukanuban pikkupentu.

Minulla on jäänyt ihan liikaa päivittämättä viime aikoina, vaikka on sitä uutisoitavaakin ollut. Koulutusviikonloppu pari viikkoa sitten jäi aivan raportoimatta, vaikka videoitakin oli ja on edelleen, osa niistä tuubissa, mutta sitten aloin miettimään, josko niitä olis kuitenkin pitänyt vähän muokata ja sitten en laittanutkaan niitä tänne, enkä ole muokannutkaan joten kaikki on ihan vaiheessa.

Aapo ja Iines kävivät kylässä eilen ja käytiin metsälenkillä pikkupoikien ja Iineksen kesken. Jorehan alkoi tapansa mukaan ryttyilemään Iinekselle, kun se ilmeisesti hänen mielestään tuli aivan liian lähelle nuuskimaan, mutta Iinespä antoikin takaisin. Ensimmäisellä kerralla Jore vain alkoi kahta kauheammin sanomaan vastaan ja se on oikeasti ihan tosissaan, että "mä hakkaan kenet, vaan missä vaan, ettei kannata mulle tulla." No, Iines näpäytti sitä vähän, vaikka näytti ja kuulostikin vähän hurjalta ja draamakuningatar, Jore siis, päästi aika kimakan kiljaisun ja lopetti siihen uhittelut, hetkeksi, kunnes pääsi minun jalkojen juureen ja taas ärinät. Minähän pistin sen menemään.

Jonkin matkaa meni ihan ok ja taas ilmeisesti kun Iines tuli liian liki niin jopa sitä taas mennään. Tällä kertaa Iines pisti Joren nätisti maahan, voimalla, koska muuten ei olisi kyllä pysynyt, antoi huutia kovalla ärinällä, muttei millään tavalla vahingoittanut. Ja Jore kiljuu kuin kurkkua leikattaisiin! Se siis osaa käyttää ääntään, myös sellaisissa tilanteissa kun ei välttämättä tarvetta olisi.. Pari kertaa perätysten Iines alisti sen ja sittenpä meillä olikin ihan kiltti poika. Häntä ei mennyt koipien väliin kyllä, terhakkaasti se siitä taas nousi, mutta ei alkanut enää haastamaan Iinestä. Meillähän Jore oikeastaan hyppii kenen vaan päällä miten päin vaan, paitsi Lisan, joka on ainoa joka sille uskaltaa sanoa, mutta hetikohta on Foxy siinä suojelemassa ja siitä syntyy taas kissatappelu... Että IIIISO HUOKAUS vaan tähän väliin.




































































Samalla harjoiteltiin luoksetuloa ja sisälle päästyämme pöydällä seisomista, pikkuisen nypiskelinkin Aapoa leikista. Tosi hienosti osasi Aapokin seisoa, ihan ensimmäistä kertaa ikinä :) Hyvin tulevat pojat juttuun, Jore antoi Aapon alistaa sen mennen tullen, se vaan könysi itse alimmaisena, mikä lie siinäkin, kun muutoin pitää olla niin mahtisonni...

Aapo kylässä :)































Tässä kuva Aapolaisesta vielä pöydällä, se on ihan kuin meidän Foxy pienenä, ehkä vähän suoremmat kulmaukset takaa, mutta voi myös johtua kuvakulmasta, kyllä ne lenkillä näytti ihan hyvältä nekin. Pilkkuja on tullut lisää, mutta korvat eivät ole kohoneet aivan niin ylös kuin Foxylla oli jo kymppiviikkoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti