maanantai 29. marraskuuta 2010

Rommi kaupassa

Kylmä päivä taas, ellei vähän kylmempi.

Foxyn kanssa oltiin eilen hallilla treenaamassa hyvin vähälukuisessa kouluttajien treeniryhmässä ja harjoiteltiin mm. lauantaisen kisaradan alkua. En vain osannut rakentaa putkeen menevää suoraa oikein, eikä Foxy hakenut ollenkaan väärää päätä, mutta muutoin rata oli melko lailla sama. Ennen sitä otettiin pieni lämmittely rata ja pelkäsin itse niin paljon Foxyn liukasteluja, että ohjasin tosi varovaisesti ja vauhti oli ihan nollissa. Mutta ei siitä varmaan haittaa ollut. Sitten kun oltiin muutamaan otteeseen menty lämmittelyrataa, niin uskalsin lisätä vauhtia. Ollaan Foxyn kanssa aloitettu temppuilut kotona uudestaan, ne kun ovat jääneet ihan kokonaan pois muiden koirien myötä ja nyt ollaan sitten treenattu takajaloilla kävelyä, kottikärrykävelyä, kierimistä molempiin suuntiin ja tarkoitus opettaa vielä jalkojenvälistä pujottelu ja ympäri hyrrääminen. Tavoitteena on siis kehittää Foxyn tasapainoa ja ketteryyttä ja sen myötä sitten ehkä myös vähentää liukastelua hallilla :)

Treenien jälkeen pääsin Carinan kyydillä Djur Magazinetiin Foxyn kanssa. Kerättiin ostoskori täyteen kahdestaan kauppaa kierrellessämme ja odotettiin Esaa Rommin kanssa hakemaan. Ajateltiin ostaa Rommille talvitakki myös. Se on tähän asti lainannut Foxyn Bottia tarvittaessa ja Foxylla on ollut villapaita, mutta ei se Foxyn Bot oikein Rommille asetu, vaikka on Foxyllekin vähän löysä joten ostettiin sille ihan oma musta-oranssi takki. Räiskyvä väri sen mukaiselle koiralle. ;) Rommi oli hyppiä pöksyistään eläinkaupassa, hyllyt oli aika jänniä joko siksi, että se pelkäsi että ne tulee päälle tai sitten se ujosteli mennä lähemmäs niillä lepääviä luita ja muita herkkuja (kun aina on kielletty ottamasta hyllyiltä!), että pikaisesti nuuskaistuaan polvet koukussa pakitti nopsaan useamman askeleen pienimmästäkin eleestä. Häntä sillä heilui koko ajan ja kaikkia ihmisiä olisi pitänyt päästä katsomaan heti!! Saatiin kuitenkin takit sovitettua ja valitettavasti tosi nätti vaaleansininen jäi hyllylle koska oli sen verran paljon kalliimpi :( Se olis ollut just Rommille. Mutta nyt näin. Minulla kun on vielä ajatuksena, että Rommille pitää hankkia tuon manttelin alle keskitalvella vielä jokin fleecehaalari, koska se joudutaan vielä nyppimään varmaan ennen vuoden vaihdetta ja sitten sillä kyllä varmasti on kylmä. Foxyn kanssa oltiin käyty tervehtimässä röhkiviä, kaakattavia ja vinkuvia leluja ja Foxya ne vähän jänskätti, kun olivat vielä aika isojakin! Pallot olisi pitänyt kaikki saada hakea ja Rommille yksi jostain ihmeestä tarttui suuhunkin, possuihin ei niin mielenkiinto riittänyt siinä ärsykkeiden täyteisessä ympäristössä.

Jore pitää ottaa matkaan ensi kerralla, Lisakin on aikoinaan siellä käynnyt punnittavana. :) Foxy painoi 8,3kg - vielä vajaa kilo ihanteeseen... :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti