keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Stacking

Esan taas kamera kädessä, otti hätäisesti huonoja kuvia ja paras niistä oli minivideo, jonka siis otti ihan vahingossa, joten sen laitan tännekin :) Ollaan siis Joren kanssa treenailtu pöydällä olemista ja kylläpä se vaan on lungisti sielläkin! :) Nakista vaan menee ihan tyystin sekaisin, että tämäkin on toteutettu ilman namia, sen sai sitten jälki käteen.


Meille tulla pärähytti lumet muutama päivä sitten ja kerrasta sitten ihan reilusti. Harmikseni juuri treeniviikonlopun jälkeen tulivat kovat pakkasetkin ensimmäisen kerran, siellä -10 kieppeillä mentiin jo, eikä pitkistä lenkeistä tyttöjen kanssa ole tullut tällä viikolla yhtään mitään, kun haluavat vain kotiin :P Tänään on vähän lauhempi ja huomenna tuleekin sitten hierojatäti, että tänään me sitten vihdosta viimein varmaan saadaan tehtyä jo ihan normaalikin lenkki. Hierontaan pääsevät Foxy ja Lisa ja voisipa se Sanna varmaan vähän harjoitella tuon Jorenkin kanssa, että oppii heti kuinka hauskaa lääppiminen oikeasti on!

Oli tarkoituksena ilmoittaa Foxy yhdelle startille 21. päivä, mutta unohdin. Joten Torkkille sitten... jos nyt hieronnassa ei paljastu mitään oikein ikävää. Onneksi ilmoittautumisaikaa on perjantaihin asti.

Vedin maanantaina ensimmäiset hallitreenit ja olin Foxyn ryhmässä ohjaamassa Lisaa, Foxy sai levähtää vielä maanantain, vaikka kotoa lähtiessäni, se selvästikin oli eri mieltä. Lisallakin oli kuitenkin minusta hallilla havaittavissa takaosan jäykkyyttä, vaikka se jäykistelee harvoin. Vaikea kuitenkin sanoa, kuinka paljon siitä oli paikan aiheuttamaan jännitystä, se oli aivan sekaisin, kiljui koko ajan radalle, ellen pitänyt sitä liikkeessä tai ulkona, häkissä huusi myös... Voi pojat, miten Foxyn rauhallisuutta osaakaan arvostaa tuollaisissa tilanteissa... Onneksi Lisa on jatkossa Carinan treenikaveri ;)

Rommi oli minulla mukana myös. Toin sen sisälle, hetikohta alkoi läähättäminen, joka vain yltyi puolituntisen aikana kun olimme hallissa. Lopulta vein sen autoon ihan vain sen itsensä takia. Otan sen mukaan taas ensiviikolla ja katsotaan, jos vaikka joskus olisi huomattavissa jotain edistystä.

The first snow fell on the island during the weekend and it was a lot, too! Unfortunately with it came the minus degrees, and on monday, when I was supposed to take the girls out on a nice long walk after the rough weekend, they practically refused to move, not totally, but they told me very clearly, with body language, that they do not wish to go any further. However we did go a little further, but I noticed soon enough that we better head back home. Today the weather's a bit milder so we're going to make a nice longer walk today then. :)

We had our first hall training this winter, on monday and instead of Foxy, she was left at home, I trained with Lisa, though I think I noticed some stiffness on her back movement. Hard to say though, how much of it was because of the tension that the hall training and the barking dogs and agility caused - i.e. the surroundings at that moment. She does react very heavily when not on the move, a little like Rommi (though he cannot concentrate even on the move), not being able to concentrate with full devotion, but all the time needs to keep track on what happens on The Track, when other dogs are training. It's quite exhausting, that's how I feel, when put in her cage, she screams every once in a while... Oh god, how I appreciate Foxy's nerves and calmness after having a training with Lisa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti